duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: pictorial

Abonare RSS

Scarlett Johansson și Kate Winslet au pozat fără machiaj, pentru Vanity Fair

De regulă, le vedem machiate și îmbrăcate pretențios, pe covorul roșu sau în pictoriale dichisite în reviste glossy. Însă, de data aceasta, Scarlett Johansson și Kate Winslet se arată lumii perfect naturale, fără pic de machiaj, în fotografii-portret publicate în cel mai nou număr al suplimentului „Hollywood”, editat de publicația Vanity Fair. Îmbrăcate simplu și purtând doar câte un accesoriu ... Citeşte mai departe »

Catherine Deneuve și Kate Moss au pozat împreună în premieră

Pe una o adorăm pentru rolurile grozave pe care ni le-a dăruit, pentru eleganța cu care a pășit prin viață, până la cei 70 de ani pe care azi îi poartă cu grație. Celeilalte, deși nu se află în rândul preferatelor noastre, nu-i putem nega influența și amprenta originală pe care a lăsat-o în moda internațională. Catherine Deneuve și Kate ... Citeşte mai departe »

Patricia Kaas a pozat provocator pentru coperta unei reviste din Bulgaria

Patricia Kaas este protagonista unui pictorial provocator, realizat pentru o revistă din Bulgaria. Pentru şedinţa foto, artista a adoptat o ţinută sexy, de culoare neagră, care îi pune în valoare corpul și mai ales, picioarele. Revista pe a cărei copertă apare cântăreaţa va ieşi pe piaţăîn luna iunie. Pictorialul din revista „Eva” promovează un concert ce va avea loc în ... Citeşte mai departe »

Blitz: cum arăta Charlize Theron la 18 ani

Astăzi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă și la vârsta majoratului, Charlize Theron ar fi putut concura cu succes la acest statut. O serie de fotografii care o înfățișează pe cunoscuta actriță la vârsta de 18 ani au fost date publicității recent. Charlize, care a debutat în showbiz în adolescență, după ce a câștigat o ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet: „Am învățat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani”

Actrița Kate Winslet, vedeta de pe coperta celei mai noi ediții Harper’s Bazaar, a declarat într-un interviu acordat acestei publicații că, în ultimii patru ani, a reușit să se cunoască mult mai bine și că este recunoscătoare pentru toate experiențele sale din trecut. „Am învăţat multe despre mine, mai ales în ultimii patru ani. Cred că acum pot vedea lucrurile ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus