vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: piesa teatru

Abonare RSS

„Misterele Bucureștiului” se descoperă la Teatrul Metropolis

Teatrul Metropolis prezintă în luna iunie spectacolul „Secretul doctorului Honigberger” după Mircea Eliade, în regia lui Dragoș Galgoțiu, spectacol ce va face parte din seria teatrală „Misterele Bucureștiului”. Luna Iunie aduce la Teatrul Metropolis o nouă premieră pentru lumea culturală, prin lansarea proiectului teatral „Misterele Bucureștiului”. Orașul București ascunde multe taine, povești secrete, mistere. Orașul ascuns, cu farmecul lui, cu ... Citeşte mai departe »

Premieră-eveniment: „All Inclusive”, la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă

Premiera spectacolului „All Inclusive”, cea mai noua producţie regizată de Vlad Zamfirescu, a avut loc miercuri, 22 martie a.c., la Palatul Naţional al Copiilor, cu casa închisă. Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu și Diana Roman au oferit un adevarat spectacol al comediei, în faţa unei săli arhipline. S-a râs pe săturate, la o piesă jucată în vervă ... Citeşte mai departe »

„Nemuritorul”: premieră cu Radu Beligan și Maia Morgenstern

Doi actori de geniu, Radu Beligan şi Maia Morgenstern, vor fi protagoniştii spectacolului „Nemuritorul”, a cărui premieră va avea loc pe 21 aprilie la Palatul Naţional al Copiilor. Distribuţia este completată de Marius Bodochi, Ana Maria Lazar, Raluca Straia, Ramona Olteanu și Adriana Gulutanu. Intriga acestei savuroase comedii decurge din eşecul amoros al unui tânăr: Marius, un domn tomnatic cu ... Citeşte mai departe »

„România. Închis pentru inventar”, la Teatrul Metropolis

În apropierea Dragobetelor, Teatrul Metropolis vă așteaptă la comedia „România. Închis pentru inventar”. O poveste dulce amară a unui cuplu într-o lume dispărută sau nu în ’89. O calătorie în timp, o rememorare a trecutului, dar și a prezentului acestui popor. O oglindă pusă în fața noastră, în care putem să ne vedem așa cum eram „atunci” și cum ne-am ... Citeşte mai departe »

„Freak Show”: Florin Piersic Jr., la Teatrul Național din București

Unic în România, 13 personaje, un singur actor. După succesul spectacolului „Sex, Drugs, Rock and Roll”, cu care a obținut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, Florin Piersic Jr. revine pe scenă cu spectacolul „Freak Show”. La final de an, pe 28 decembrie 2015, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Piersic Jr. ... Citeşte mai departe »

„Cafeaua domnului ministru”, spectacol în premieră la #teatrusubluna

Teatrul InDArt prezintă duminică, 26 iulie, premiera spectacolului „Cafeaua domnului ministru”, de Horia Gârbea, în cadrul Festivalului de teatru urban #teatrusubluna, ce se desfășoară în aer liber, la Carol53. Comedia „Cafeaua domnului ministru”, în regia lui Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt, îi are în distribuție pe actorii Cristi Martin, Alexandra Timofte și Eliza Georgescu. Spectacolul premieră de duminică, 19 ... Citeşte mai departe »

„Sunt un orb”, cu Horațiu Mălăele, revine la Cinema Patria

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul lui Horaţiu Malaele cu zeci sau chiar sute de reprezentaţii jucate cu casa închisă, ani la rând. La aniversarea celor zece ani de la prima punere în scenă a recitalului intitulat sugestiv „Sunt un orb”, actorul continuă seria de reprezentaţii şi revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015, pe scena ... Citeşte mai departe »

„Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”: prima reprezentaţie din an, la Teatrul Naţional

Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti găzduieşte, pe 26 ianuarie, prima reprezentaţie din acest an a inegalabilului duel teatral „Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”! Doi titani ai scenei româneşti vă aşteaptă la un spumos spectacol de improvizaţie, în care versurile şi replicile iscusite sunt puse în valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin. Cu har, fineţe, ... Citeşte mai departe »

Ion Caramitru și Horațiu Mălăele, împreună pe scena Teatrului Național

Sala Studio a Teatrului Naţional Bucureşti găzduieşte, la începutul lunii noiembrie, duelul a doi titani ai scenei româneşti, Ion Caramitru şi Horaţiu Malaele. Astfel, una dintre cele mai apreciate producţii teatrale ale momentului, „Caramitru- Malaele, cate’ lună şi în stele” nu va lipsi din programul lunii noiembrie al TNB. Cortina Sălii Studio se va ridica în data de 3 noiembrie, ... Citeşte mai departe »

Premieră de teatru promițătoare: „Amanta”, cu Ilinca Goia și Magda Catone

A sosit timpul să ne bucurăm de o nouă comedie savuroasă, jucată de actori excepționali! Miercuri, 5 noiembrie, începând cu orele 19:00, mergeți la premiera piesei de teatru „Amanta”, care are loc la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor! Comedia „Amanta”, în regia lui Armand Calinovici – o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz – va ... Citeşte mai departe »