marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: piesa

Abonare RSS

Semicentenar Paul Constantinescu: „O noapte furtunoasă”, la Opera Naţională Bucureşti

Una dintre cele mai îndrăgite comedii româneşti revine pe scena Operei Naţionale Bucureşti vineri, 20 decembrie, de la ora 19.00. Celebra piesă de teatru a lui Ion Luca Caragiale, „O noapte furtunoasă”, a fost transformată în operă de către compozitorul Paul Constantinescu (1909-1963) în anul 1935, când a avut loc şi premiera absolută, la Opera Naţională Bucureşti. Vineri, 20 decembrie, ... Citeşte mai departe »

Mihai Trăistariu a lansat o nouă piesă dedicată sărbătorilor de iarnă – VIDEO

Dupa ce în 2006 a primit Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde, initulat sugestiv „De Crăciun”, Mihai Trăistariu lansează un nou single dedicat sărbătorilor de iarnă. Melodia se numește „E iarnă între noi” și este compusă integral de artist. Trăistariu a lansat această nouă piesă împreună cu casa de discuri Roton, iar videoclipul a fost realizat ... Citeşte mai departe »

„Taxi blues”, cu Marius Bodochi şi Dan Tudor, are avanpremiera la Teatrul Mignon

Teatrul Mignon vă invită sâmbătă 27 iulie şi duminică 28 iulie 2013, orele 20:30, la avanpremiera spectacolului „Taxi blues”, de Ana Maria Bamberger, cu Marius Bodochi şi Dan Tudor. Regia spectacolului este semnată de Dan Tudor, iar scenografia de Doru Zanfir. „Taxi Blues” aduce pe scenă povestea regelui Lear într-un context cu totul inedit: un mare actor român este exilat ... Citeşte mai departe »

VUNK a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa “Aşa, şi?”, lansată luna trecută, împreună cu MediaPro Music. Clipul a fost filmat în mai multe locaţii din Bucureşti, în regia lui Florin Boţea, unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de videoclipuri din ţară. Noul videoclip are o poveste interesantă şi amuzantă: membrii trupei VUNK nu sunt personajele principale, ci ... Citeşte mai departe »

Vunk lansează un nou single: „Am găsit o soluţie la toate ghinioanele pe care le avem” – VIDEO

Într-o perioadă în care mai toată lumea spune că are o problemă – socială, economică sau personală, trupa VUNK lansează un cântec despre puterea de a spune „Aşa, şi?!” la orice ţi se întâmplă. „Eu, între două străzi, într-o plimbare, acum vreo zece zile, am găsit o soluţie la toate ghinioanele sau momentele neplăcute pe care le avem, din când ... Citeşte mai departe »

Promoţie pentru spectacolul „Cafeneaua”, cu Horațiu Mălăele

Apropierea week-endului aduce veşti bune pentru iubitorii de teatru: cei care încă nu au intrat în posesia unui bilet pentru spectacolul „Cafeneaua” pot să beneficieze de promoţia care începe astăzi: preţul biletelor va fi redus cu 25 %, de la 80 la 60 lei. Promoţia este valabilă până luni la ora 10.00. Publicul bucureştean are şansa reîntâlnirii cu spectacolul „Cafeneaua” ... Citeşte mai departe »

“Mă mut la… tata?”: Primul serial din teatrul românesc va avea premiera pe 21 mai

O iniţiativă inovatoare şi curajoasă se materializează în lumea teatrului românesc: primul serial din teatru, primul proiect prin intermediul căruia o poveste va fi spusă live, pe scenă, printr-o serie consecutivă de spectacole. Echipa care a conceput şi pus în scenă super comedia  “Mă mut la mama”, ce a cucerit publicul şi s-a jucat ani buni cu casa închisă, propune ... Citeşte mai departe »

„Prelude”, cântată la marimba: Zoli Tóth şi-a făcut debutul muzical solo

În cadrul finalei „Românii au talent” de la Pro TV de vineri, 10 mai 2013, unul dintre invitaţii speciali din platou a fost Zoli Tóth. El a susţinut un moment muzical solo, pentru prima dată după ce trupa SISTEM a anunţat, în toamna anului trecut, că va lua o pauză pe termen nedeterminat.  Zoli a cântat la marimba, un instrument ... Citeşte mai departe »

„Perfect fără tine”: VAMA a lansat imnul verii 2013 – VIDEO

Formația VAMA a lansat duminică seara videoclipul piesei „Perfect fără tine” pe pagina oficială de Facebook. Cântecul este compus de VAMA, cu  versuri de Tudor Chirilă și este cadoul VAMA de 1 Mai pentru toți cei care își doresc să evadeze la mare. „Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le ... Citeşte mai departe »

De azi, Manuela Hărăbor și soțul său, Rareș Stoica, sunt un cuplu și pe scenă

Manuela Hărăbor și Rareș Stoica debutează, astăzi, în cuplu pe scenă, după ce anul trecut și-au oficializat relația. Cei doi actori joacă împreună, în Centrul Istoric, în piesa „Aproape totul din viața mea”, de Chris Simion. Dacă vreți să vă faceți mai frumoasă seara de marți, 23 aprilie, mergeți la o piesă de teatru pentru care garantăm! Nu, încă nu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus