marți , 20 octombrie 2020

Arhivă etichete: pisica

Abonare RSS

Povestea unei pisici albe

foto Acum mulţi, mulţi ani, a intrat în viaţa mea Bella, un ghemotoc de puf alb, cu ochi mari, albaştri, ca două safire strălucitoare. Eram într-o perioadă dificilă a adolescenţei mele: tezele de la liceu, presiunea faptului că dintr-a unşpea trebuia să mă apuc de învăţat pentru facultate, iar timpul liber mi-l ocupam iubind un băiat care nu mă iubea ... Citeşte mai departe »

VIDEO – Cel mai harnic spălător de vase

Spălător de vase cu blăniță și coadă ați mai văzut? Dacă nu, priviți-l în premieră cu câtă pasiune își face meseria! Citeşte mai departe »

Cum se roagă o pisică să primească de mâncare – VIDEO

Aveți răbdare: la început o veți vedea doar răsfățându-se pe podea, ca orice pisică, și vă veți întreba ce e special în asta. În scurt timp, însă, o să înțelegeți de ce înregistrarea de mai jos are câteva sute de mii de vizualizări pe Youtube: felina pufoasă din imagini are un stil cu totul original de a cere de mâncare: ... Citeşte mai departe »

Când dragostea sufocă: relație neîmplinită între o pisică și un leneș – VIDEO

Cine a spus că un leneș nu s-ar putea îndrăgosti de o pisică? Dragostea e oarbă, în definitiv, și uneori, iată că nu cunoaște bariere nici măcar între specii. Un leneș extrem de „lipicios” petrece timp de calitate alături de iubirea sa, o pisică ușor plictisită, iar apoi de-a dreptul sufocată de atâtea dovezi de afecțiune. Timp de mai bine ... Citeşte mai departe »

Prietenie dulce între o fetiță și pisica ei

Un fotograf din Rusia, Andy Prokh, a realizat o serie de cadre extraordinare, care o înfățișează pe fiica sa, în vârstă de patru ani, alături de pisica ei. Micuța Katherine a fost fotografiată de tatăl său în diverse ipostaze inedite, în care apare împreună cu LiLu Blue Royal Lady, prietena ei cea mai bună din rasa British Shorthair. „Ar trebui ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus