joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: plecare

Abonare RSS

José Mourinho pleacă de la Real Madrid

Antrenorul portughez José Mourinho va pleca de la echipa Real Madrid la finalul sezonului, a declarat Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, luni, într-o conferință de presă. Perez a mai spus că, decoamdată, nu a luat nicio decizie în privința noului tehnician. Jose Mourinho a venit la Real Madrid în urmă cu trei sezoane, de la formaţia italiană Internazionale Milano, şi ... Citeşte mai departe »

Cosmin Stan părăsește postul Realitatea TV

Jurnalistul Cosmin Stan a decis să părăsească postul Realitatea TV, fără să dezvăluie care este televiziunea la care va activa în continuare. „Voi decide zilele următoare ce voi face mai departe”, a declarat Cosmin Stan pentru paginademedia.ro. „Este o decizie personală. Plec cu regretul că trebuie să rup cuplul cu Emma Zeicescu, după părerea mea cel mai bun cuplu de ... Citeşte mai departe »

Prima TV a încetat colaborarea cu Cristina Țopescu, după ce jurnalista s-a înscris în PSD

Prima TV a anunţat, luni, că încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu, după ce aceasta a anunţat că s-a înscris în PSD. „Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă opţiunea Cristinei Ţopescu şi îi ... Citeşte mai departe »

Victor Ciutacu părăsește trustul Intact: „Presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine”

Jurnalistul Victor Ciutacu a anunțat, astăzi, pe blogul său, că părăsește trustul Intact, după nouă ani în care a lucrat în această instituție media. Ciutacu a luat această decizie în favoarea televiziunii România TV și spune că presa scrisă, care trece printr-o perioadă extrem de grea, este un domeniu, „aproape sigur”, închis pentru el. „Se termină un ciclu profesional şi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus