duminică , 24 octombrie 2021

Arhivă etichete: plimbare

Abonare RSS

Ce mai e fain în ziua de azi

foto Să n-ai selfie stick și nici telefon deștept, care știe să întoarcă spre tine camera, și să rogi un necunoscut de pe stradă să-ți facă o poză. Să umbli desculț, câte două ore, într-o seară fierbinte de vară. Pe străzi, prin iarbă, pe unde te poartă pașii. Cel mai bun masaj la picioare! Să intri în vorbă cu lumea ... Citeşte mai departe »

O plimbare de 25 de minute, în fiecare zi, ne poate prelungi viața cu șapte ani

foto O simplă plimbare de 25 de minute pe zi ne poate prelungi viața cu șapte ani, spun cardiologii, care adaugă că orice formă de mișcare, chiar și moderată, înjumătățește riscul de infarct la persoanele de peste 50 de ani. Noul studiu, prezentat duminică la congresul Societății Europene de Cardiologie și citat de The Telegraph, sugerează că mișcarea efectuată în ... Citeşte mai departe »

Îți cauți jumătatea? Unul din patru oameni se îndrăgostește atunci când își plimbă câinele

Unul din patru oameni din Marea Britanie își găsesc o pereche în timp ce își plimbă câinele în parc, arată un studiu recent publicat, iar 40 % dintre ei au declarat că se lasă influențați de reacția patrupedului lor vizavi de persoana pe care o cunosc. Astfel, dacă acesta nu o place, există șanse slabe pentru înfiriparea unei idile. Cei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus