joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: poveste de Craciun

Abonare RSS

Târgul Poveste de Crăciun” și cel mai mare pationar dedicat exclusiv copiilor

Pe 30 noiembrie, la ora 16:00, Opera Comică pentru Copii (OCC) va deschide Târgul „Poveste de Crăciun” în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16, unde îi așteaptă cu o mulțime de activități și surprize de sezon pe cei mici împreună cu familiile lor. Tot aici se va deschide și Patinoarul Copiilor, cel mai mare de acest fel din București ... Citeşte mai departe »

Spectacol de sărbători, la Opera Comică pentru Copii

Vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, scena Sălii Polivalente va găzdui spectacolul-mozaic „Poveste de Crăciun”, în regia lui Cristian Mihăilescu. Super-producția de final de an a Operei Comice pentru Copii îi are ca invitați pe soprana Felicia Filip, tânăra soprană Laura Bretan (Chicago), solista Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, balerina Corina Dumitrescu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul ... Citeşte mai departe »

„Poveste de Crăciun”: spectacol de sărbători cu peste 400 de artiști

Vineri, 18 decembrie, începând cu ora 19.00, Sala Polivalentă găzduiește cel mai mare eveniment de sărbători din București. Producție în premieră a Operei Comice pentru Copii, „Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, ce reunește pe aceeași scenă nume consacrate: Felicia Filip, Cristi Minculescu & IRIS, Monica Petrică & Răzvan Mazilu, Mihai Mălaimare & Teatrul ... Citeşte mai departe »

Povestea de Crăciun începe la Opera Comică pentru Copii

Duminică, 7 decembrie, începând cu ora 17.00, la Opera Comică pentru Copii (OCC) are loc premiera spectacolului “Poveste de Crăciun”. În decursul celor două săptămâni în care rulează, pe scenă vor evolua în cadrul spectacolului nume sonore precum Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi și Vlad Rădescu. „Poveste de Crăciun” este un spectacol mozaic, în regia lui Cristian ... Citeşte mai departe »

Poveste de Crăciun, cu Medeea Marinescu și Marius Manole, la Teatrul Tineretului

În pragul sărbătorilor, Medeea Marinescu și Marius Manole vă invită să vă lăsaţi învăluiţi de magia unei frumoase şi imprevizibile poveşti a cărei acţiune se derulează în seara de Ajun. “Fă-mi loc!” este o încântătoare comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize. Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi…providenţială! “Fă-mi ... Citeşte mai departe »