vineri , 1 iulie 2022

Arhivă etichete: Pozitia copilului

Abonare RSS

S-a dat startul cursei pentru Oscar a filmului „Poziția Copilului”

World Trade Center București a dat startul campaniei de promovare pentru participarea la Oscar 2014 a filmului „Poziția Copilului”, marcând lansarea DVD-ului acestuia printr-un eveniment ce a avut loc zilele trecute. Vedete și personalități din diferite domenii au răspuns pozitiv invitației directorului general al World Trade Center, Cristina Chiriac, de a lua parte la acest eveniment. Astfel, joi seara, la ... Citeşte mai departe »

„Poziția copilului”, cel mai de succes film românesc din ultimii 11 ani

„Poziția copilului”, regizat de Călin Peter Netzer, a depășit toate recordurile în materie de spectatori și încasări pentru un film românesc din ultimii 11 ani din cinematografele autohtone. Lungmetrajul lui Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de Film de la Berlin, a înregistrat 100.063 de spectatori. Astfel, producția a surclasat filme precum „Filantropica”, de Nae Caranfil (91.958 de ... Citeşte mai departe »

Călin Peter Netzer:„N-am obţinut niciodată stima de sine”

Un interviu cu regizorul Călin Peter Netzer este ca un duş cu apă rece, te trezeşte la realitate, pentru că aşa cum declară cineastul român, „suntem patrioţi doar cu jumătate de măsură şi, din pacate, românii, în tot ceea ce fac, alocă doar jumătate de măsură. Ne-am obişnuit aşa şi totul funcţionează pe principiul lasă că merge şi aşa”. Călin ... Citeşte mai departe »

Filmul „Poziția copilului” are premiera de gală pe 4 martie

„Poziţia copilului”, filmul semnat de Călin Netzer și premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, va avea premiera de gală la Teatrul Naţional Bucureşti, luni, la ora 19.30, informează Parada Film. Filmul poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din ... Citeşte mai departe »

Ursul de Aur, în România: „Poziția copilului” a primit trofeul pentru cel mai bun film la Berlinală

Filmul „Poziția copilului”, al regizorului român Călin Peter Netzer, a câștigat cel mai important premiu la Berlinala 2013. Echipa de producție s-a întors, duminică, acasă, unde a fost întâmpinată cu aplauze și flori. „Poziția copilului” va avea premiera în România pe 7 martie. Regizorul Călin Peter Netzer, producătorul Ada Solomon şi o parte din actorii din distribuţia filmului „Poziţia copilului”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus