duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: premiera film

Abonare RSS

Filmul „Cripta”, de Cornel Gheorghiță, în cinema din 12 septembrie

Cripta, al doilea lungmetraj regizat de Cornel Gheorghiță, va intra în cinematografe din 12 septembrie. Premiera de gală din București va avea loc vineri, 12 septembrie, ora 19.00, la Cinema Studio. Filmul va rula în prezența regizorului Cornel Gheorghiță și a echipei filmului. În Cripta, Leduc (Serge Riaboukine), om de afaceri francez, pregătește renovarea unui vechi cartier din stațiunea Băile ... Citeşte mai departe »

Unde puteți vedea „A Most Wanted Man”, ultimul film cu Philip Seymour Hoffman

A Most Wanted Man/ Vânătoarea de spioni, cel mai nou film al regizorului Anton Corbijn, în care celebrul actor Philip Seymour Hoffman a jucat ultimul său rol principal, va fi proiectat în avanpremieră în închiderea celei de-a 11-a ediții a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL, duminică, 17 august, la Arena Verde Stop din București. În A Most Wanted Man ... Citeşte mai departe »

Godzilla 3D are premiera în cinema pe 16 mai

Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acţiune Godzilla 3D, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures, care are premiera în cinematografele din ţară pe 16 mai. Vizionarul regizor Gareth Edwards prezintă o poveste impresionantă despre curaj şi armistiţiu în faţa forţei copleşitoare a naturii, în care Godzilla restituie echilibrul în timp ce omenirea este ... Citeşte mai departe »

Inteligenţa artificială controlează omenirea în „Transcendence: Viaţă după moarte”, cu Johnny Depp

Actorul Johnny Depp subliniază pericolul tehnologiei avansate asupra evoluţiei omenirii în Transcendence: Viaţă după moare, o acţiune SF semnată de producătorul Christopher Nolan (Man of Steel: Eroul, Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, Începutul), care are premiera în cinematografe pe 25 aprilie. Deşi proiectul cinematografic a fost unul atipic pentru el, Depp a recunoscut că l-au atras atât personalitatea personajului interpretat, cât ... Citeşte mai departe »

Filmul #SELFIE va avea premiera în cinematografe pe 9 mai

După succesul înregistrat de filmul ,,Liceenii” în urmă cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane #SELFIE, o comedie pentru noua generație, cu și despre tineri, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai. Filmul #SELFIE marchează debutul regizoral al Cristinei Iacob în lungmetraj și aduce pe marile ecrane o distribuție tânără, energică și extrem de talentată, ... Citeşte mai departe »

Kate Winslet vrea să conducă lumea, în filmul „Divergent”

Câştigătoare a unui Premiu Oscar, actriţa Kate Winslet surprinde din nou, de data aceasta cu un rol negativ, realizat impecabil în filmul de acţiune Divergent, distribuit de MediaPro Distribution, din 21 martie, în cinematografele din toată ţara. Obişnuită cu personajele inspirate din cărţi, actriţa s-a declarat extrem de entuziasmată de rolul din Divergent. „Romanul este extrem de bun, iar filmul ... Citeşte mai departe »

„Need for Speed: Începuturi 3D” ajunge pe marile ecrane, din 14 martie

Inspirat din cel mai de succes joc video cu maşini, filmul Need for Speed: Începuturi 3D aduce în lumea reală adrenalina şi spiritul competitiv al circuitelor de mare viteză, din 14 martie, pe marile ecrane din ţară. Filmul este distribuit în cinematografe de către MediaPro Distribution. Regizorul filmului Scott Waugh şi-a dorit dintotdeauna să ecranizeze popularul joc, iar acum a ... Citeşte mai departe »

Aventuri spectaculoase în filmul „300: Ascensiunea unui Imperiu”

300: Ascensiunea unui Imperiu, povestit în stilul vizual spectaculos al blockbusterului 300: Eroii de la Termopile, este un nou capitol din epopeea impresionantă, în care acţiunea se desfăşoară pe un nou câmp de luptă – marea. Distribuit de MediaPro Distribution, filmul ajunge pe marile ecrane din țară începând cu 7 martie. Spectaculoasa acţiune prezintă confruntarea dintre generalul grec Temistocle şi ... Citeşte mai departe »

„Non-Stop”, cu Liam Neeson, a avut premiera în cinema

Aflat la mii de metri altitudine, actorul Liam Neeson are periculoasa misiune de a salva toţi pasagerii din avion de ameninţările unui terorist necunoscut, în filmul Non-Stop care, din 28 februarie, a avut pemiera în cinematografele din toată ţara. Ragizorul filmului Jaume Collet-Serra a apreciat ocazia de a lucra din nou cu actorul său principal din Necunoscutul. „Când citeam scenariul, ... Citeşte mai departe »

Filmul „Closer to the Moon”, de Nae Caranfil, are premiera în cinema pe 7 martie

Filmul „Closer to the Moon”, regizat de Nae Caranfil, va avea premiera în cinematografele românești pe 7 martie, a anunțat cineastul. Lungmetrajul a avut premiera mondială la Festivalul de Film Românesc de la New York și va ajunge, pe 7 martie, și în cinematografele din România, a spus Nae Caranfil, citat de mediafax.ro. Filmul are in distribuție actori cunoscuți pe ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus