miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: premii

Abonare RSS

Gala premiilor UNITER va fi transmisă în direct la TVR

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+ transmit luni, 13 mai, de la ora 21.00, Gala premiilor UNITER, ediţia a XXI-a. Va fi o transmisiune directă, în trei părţi, de la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi. După 20 de ediţii bucureştene, ediţia a XXI-a Galei premiilor UNITER va fi organizată în atmosfera caldă şi, totodată, somptuoasă a Sălii ... Citeşte mai departe »

On Air Music Awards și-a anunțat câștigătorii. Zoia Alecu, Loredana și Dan Bittman, printre premianți

Prima ediție a On Air Music Awards a avut loc pe 15 aprilie la Teatrul Național din București. Artiști, vedete TV, profesioniști din industria muzicală au defilat pe covorul roșu. 20 de statuete trofeu și-au găsit calea către unii dintre cei mai apreciati artiști, compozitori, textieri, regizori și manageri cu realizări remarcabile în anul 2012 sau în întreaga carieră. Seara ... Citeşte mai departe »

Victor Rebengiuc și Mircea Diaconu, premiați la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti

Actorii Victor Rebengiuc şi Mircea Diaconu au primit premii de excelenţă luni, la Festivalul Internaţional de Film Bucureşti (15 – 21 aprilie), care a avut loc la Cinema Studio. Trofeele le-au fost înmânate celor doi artiști de către principele Radu, întrucât festivalul se desfășoară sub patronajul Casei Regale a României. „Mulţumesc foarte mult pentru… cub… e o dovadă”, a spus ... Citeşte mai departe »

Zoli Tóth: Nu vreau să schimb nimic în muzică, ci să aduc în atenţia publicului valori autentice

Pe 15 aprilie 2013, Zoli Tóth, alături de compania Star Management, pe care o conduce împreună cu Anca Lupeş, organizează gala On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să onoreze excelenţa în industria muzicală românească, să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului şi să sprijine dezvoltarea viitorilor muzicieni. De curând, Zoli ne-a vorbit ... Citeşte mai departe »

Folkul românesc, premiat la On Air Music Awards. Noi categorii de nominalizări

Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sărmășan şi Cristi Dumitrașcu sunt cei cinci nominalizaţi la secţiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelenței în industria muzicală din România, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Piesa „Târziu”, a cunoscutului interpret de muzică folk Emeric Imre, lansată pe 11 octombrie ... Citeşte mai departe »

Zoli Toth, despre gala On Air Music Awards: Pentru a face performanţă în viitor, trebuie să acordăm atenţie muzicii de astăzi

Pe 15 aprilie 2013, Zoli Toth (SISTEM), alături de compania Star Management, pe care o conduce împreună cu Anca Lupeş, organizează gala On Air Music Awards, eveniment ce îşi propune să onoreze excelenţa în industria muzicală românească, să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului şi să sprijine dezvoltarea viitorilor muzicieni. Cei mai importanţi artişti ... Citeşte mai departe »

„Apele tac”, de Anca Miruna Lăzărescu, cel mai premiat scurtmetraj românesc

După succesul înregistrat la Santa Fe Independent Film Festival (SUA), unde a fost laureat al premiului pentru cel mai bun film, la ZUBROFFKA (Polonia) unde a câștigat două premii, „Apele tac”, filmul Ancăi Miruna Lăzărescu, laureatul premiului Gopo pentru Cel mai bun scurtmetraj în 2012, a reușit să adune nu mai puțin de 75 de premii naționale și internaționale, devenind ... Citeşte mai departe »

Mondenii te premiază cu invitaţii la teatru

În fiecare săptămână, poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie de două persoane la o piesă de teatru, în care îi poţi vedea pe actorii din show-ul Mondenii de la Prima TV. Săptămâna aceasta , mondenele Andreea Gramosteanu şi Mirela Zeța te invită la spectacolul „Un cuplu ciudat”, care se va juca sâmbătă, 16 martie, de la ora 21.00, ... Citeşte mai departe »

Oscar 2013: „Argo”, cel mai bun film. Ben Affleck, teribil de emoționat pe scenă. Citește lista câștigătorilor

Lungmetrajul „Argo”, de Ben Affleck, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor premii, care a avut loc duminică, la Dolby Theatre din Los Angeles. Cea care a prezentat cea mai importantă categorie a premiilor Oscar, „cel mai bun film”, a fost prima doamnă a Statelor Unite, cu ajutorul actorui ... Citeşte mai departe »

Noaptea Oscarurilor: lista completă a nominalizărilor

Cel mai important eveniment anual din istoria filmului, gala premiilor Oscar, debutează peste doar câteva ore. Starurile și-au pregătit ținutele speciale în care vor defila pe covorul roșu și încearcă să-și domolească emoțiile în fața șansei de a câștiga cea mai râvnită statuetă din cariera unui actor. Iată cum arată lista nominalizărilor la cea de-a 85-a ediție a premiilor Oscar. ... Citeşte mai departe »