duminică , 1 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Prima TV

Abonare RSS

Mondenii te premiază cu invitaţii la teatru

În fiecare săptămână, poţi câştiga prin tragere la sorţi o invitaţie de două persoane la o piesă de teatru, în care îi poţi vedea pe actorii din show-ul Mondenii de la Prima TV. Săptămâna aceasta , mondenele Andreea Gramosteanu şi Mirela Zeța te invită la spectacolul „Un cuplu ciudat”, care se va juca sâmbătă, 16 martie, de la ora 21.00, ... Citeşte mai departe »

Aventurile Fetelor bune de la „Mondenii”, pe Prima TV

Din 11 martie, vedeţi peripeţiile Fetelor bune de la „Mondenii” la Roma, unde nu au trecut deloc neobservate. Angel Popescu, Bogdan Coltet şi Alex Bogdan, metamorfozaţi în celebrele „Fete bune”, Buruiană, Tonciu şi Traşcă,  au fost surprinşi să vadă că sunt recunoscuţi nu numai de românii din Italia, ci şi de turiştii chinezi. „Peste tot am fost în centrul atenției, ... Citeşte mai departe »

Luana Ibacka: cinci momente – cheie din viața mea

Am invitat-o pe Luana Ibacka la un exercițiu de aducere aminte și de autocunoaștere, rugând-o să pună pe hârtie doar cinci dintre cele mai importante momente ale exisenței sale. Iată ce ne-a răspuns prezentatoarea de la Prima TV. Luana Ibacka: Primul momentul cheie a fost alegerea profesiei de fotograf, la vârsta de 18 ani. A fost prima experienţă de “creator”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus