joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: PrimaTV

Abonare RSS

Melania Medeleanu: În presă, locul creativităţii a fost luat de imitaţie

Proaspăt revenită în televiziune, la Prima TV, unde prezintă știrile de weekend, Melania Medeleanu se dovedește a fi aceeași inspirație dintotdeauna. Chiar și când vorbește despre lucruri sobre, are darul de a pune un strop de optimism în fiecare cuvânt pe care-l rostește. Melania, într-un dialog cu LaRevista.ro, despre presa de astăzi, despre magia și păcatele televiziunii și despre lucrurile ... Citeşte mai departe »

Melania Medeleanu va prezenta știrile de weekend la Prima TV

Melania Medeleanu a bătut palma cu PrimaTV: din 6 mai, prezentatoarea va fi gazda știrilor de seară, de la ora 18.00, de vineri până duminică. Totodată, jurnalistul Cosmin Stan va prezenta știrile Focus, de luni până joi, alături de Magda Vasiliu. „Trei ani departe de malaxorul știrilor au însemnat pentru mine o experiență foarte interesantă, în care mi-am dat seama ... Citeşte mai departe »

Prima TV a încetat colaborarea cu Cristina Țopescu, după ce jurnalista s-a înscris în PSD

Prima TV a anunţat, luni, că încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu, după ce aceasta a anunţat că s-a înscris în PSD. „Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă opţiunea Cristinei Ţopescu şi îi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus