vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Prince

Abonare RSS

Ce credea Prince despre moarte – VIDEO

foto Lui Prince nu-i plăcea să-și sărbătorească ziua de naștere, considerând că aceasta nu face decât să ne reamintească, în fiecare an, de faptul că suntem muritori. În schimb, muzicianul a declarat că va sărbători ziua în care va muri, căci pentru el aceasta va însemna un nou început. Într-un interviu acordat lui Mel B, fostă cântăreață în trupa Spice ... Citeşte mai departe »

Nik West, artista care a colaborat cu Prince și John Mayer, concertează la București

Nik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume. concertează pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din Capitală, începând cu ora 21:00. Nik West propune bucureștenilor o variantă inedită de spectacol, împreună cu chitaristul Tomo Fujita – cunoscut pentru colaborările sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl și Paul Jackson – și toboșarul John Blackwell – fost ... Citeşte mai departe »

Cauza decesului, confirmată: Prince a murit din cauza unei supradoze de medicamente

La mai bine de o lună de la moartea lui Prince și după o serie de dezvăluiri legate de adicția sa de opioide, oficialii care au condus ancheta decesului confirmă pentru Associated Press: artistul s-a stins din cauza unei supradoze de medicamente. Un reprezentant al echipei care a investigat moartea lui Prince a declarat pentru agenția de presă că muzicianul ... Citeşte mai departe »

Ce se știe, până acum, despre posibila cauză a morții lui Prince

foto Cele mai noi informații referitoare la starea de sănătate a lui Prince ne pot ajuta să înțelegem, poate, ceva mai clar contextul morții sale. Muzicianul ar fi luat o supradoză de Percocet, un medicament puternic contra durerilor, joia trecută, după concertul pe care l-a susținut în Atlanta, susțin mai multe surse în presa internațională. Astăzi, o echipă de medici legiști ... Citeşte mai departe »

Legendarul muzician Prince a murit, la 57 de ani

foto Muzicianul Prince Rogers Nelson, cunoscut în lumea întreagă sub numele de Prince, a murit joi dimineață, la reședința lui din Chanhassen (Carver County), Minnesota, a declarat reprezentata sa de presă, citată de mai multe publicații internaționale. Legendarul artist avea 57 de ani. „Cu profundă tristețe confirm că legendarul artist Prince Rogers Nelson a murit în această dimineață, la vârsta ... Citeşte mai departe »

Prince lansează „The Hit & Run Album” anul acesta

foto Prince lansează un nou album anul acesta, intitulat „The Hit & Run Album”, au anunțat artistele care compun trupa înființată de cântărețul american, 3rd Eye Girl. „Este fenomenal, sunt atât de multe hituri pe acest album. Este foarte experimental”, au declarat artistele trupei 3rd Eye Girl, citate de BBC Radio 6 Music. Acesta este cel de-al 38-lea disc al ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus