marți , 5 decembrie 2023

Arhivă etichete: printul George

Abonare RSS

Primele imagini oficiale: Prințul George și surioara lui, Prințesa Charlotte

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și soțul ei, Prințul William al Marii Britanii, au încălcat din nou protocolul regal, într-o binevenită mișcare de imagine: în loc să angajeze un fotograf oficial pentru primele portrete ale copiilor lor împreună, au dat publicității o serie de fotografii private, realizate chiar de ducesă, în casa lor din Anmer Hall, Norfolk. În cele patru ... Citeşte mai departe »

Prințul George, Ducele și Ducesa de Cambridge și câinele lor, Lupo

Prințul George apare într-o nouă fotografie de familie, dată publicității recent, împreună cu părinții lui, Ducele și Ducesa de Cambridge, și alături de Lupo, un cocker spaniel care a mai apărut în astfel de portrete relaxate ale familiei regale britanice. La opt luni, prințul George este în centrul atenției în această poză, fiind ținut în brațe de mama lui, în ... Citeşte mai departe »

Prințul George al Marii Britanii a fost botezat – GALERIE FOTO

Prințul George, fiul ducesei de Cambridge și al prințului William al Marii Britanii, a fost botezat, miercuri, la St. James Palace din Londra, în cadrul unei ceremonii foarte intime. Aceasta a fost cea de-a doua apariție publică a micului prinț, care a fost celebrat astăzi de cei șapte nași ai său și de un grup restrâns de numai 22 de ... Citeşte mai departe »

Primul portret de familie: Kate, William și George, fotografiați de tatăl ducesei

Prințul George Alexander Louis of Cambridge, născut luna trecută, apare în primul său portret oficial de familie, alături de mama și tatăl său, ducesa de Cambridge și prințul William al Marii Britanii. Fotografiile au fost realizate de tatăl ducesei, Michael Middleton, iar într-una dintre ele apar și câinii familiei. Kate și William nu au apelat la un profesionist care să-i ... Citeşte mai departe »