joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: printul William

Abonare RSS

Primele imagini oficiale: Prințul George și surioara lui, Prințesa Charlotte

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, și soțul ei, Prințul William al Marii Britanii, au încălcat din nou protocolul regal, într-o binevenită mișcare de imagine: în loc să angajeze un fotograf oficial pentru primele portrete ale copiilor lor împreună, au dat publicității o serie de fotografii private, realizate chiar de ducesă, în casa lor din Anmer Hall, Norfolk. În cele patru ... Citeşte mai departe »

Ducesa de Cambridge este din nou însărcinată

Prințul William și soția sa, ducesa de Cambridge, vor mai avea un copil, a confirmat casa regală britanică. William și Kate, care au deja un băiețel, născut în iulie 2013, vor deveni părinți pentru a doua oară. Premierul britanic David Cameron s-a declarat „încântat de fericita veste”, la fel ca și regina Elizabeth a II-a și ceilalți membri ai casei ... Citeşte mai departe »

Prințul George, Ducele și Ducesa de Cambridge și câinele lor, Lupo

Prințul George apare într-o nouă fotografie de familie, dată publicității recent, împreună cu părinții lui, Ducele și Ducesa de Cambridge, și alături de Lupo, un cocker spaniel care a mai apărut în astfel de portrete relaxate ale familiei regale britanice. La opt luni, prințul George este în centrul atenției în această poză, fiind ținut în brațe de mama lui, în ... Citeşte mai departe »

Primul portret de familie: Kate, William și George, fotografiați de tatăl ducesei

Prințul George Alexander Louis of Cambridge, născut luna trecută, apare în primul său portret oficial de familie, alături de mama și tatăl său, ducesa de Cambridge și prințul William al Marii Britanii. Fotografiile au fost realizate de tatăl ducesei, Michael Middleton, iar într-una dintre ele apar și câinii familiei. Kate și William nu au apelat la un profesionist care să-i ... Citeşte mai departe »

Primele fotografii cu micul prinț. William: „Seamănă cu Kate și are mai mult păr decât mine”

Ducesa de Cambridge, prințul William și fiul lor, născut ieri la Londra, au părăsit spitalul St.Mary, marți seară, iar la plecare proaspeții părinți au răspuns la întrebările jurnaliștilor, cărora le-au permis să-l surprindă pe micuț și în fotografii. Prințul William a declarat, în glumă, că micuțul „seamănă cu Kate, din fericire” și că „are mai mult păr” decât tatăl său. ... Citeşte mai departe »

Ducesa de Cambridge a născut un băiețel

Soția prințului William, ducesa de Cambridge, a născut un băiețel, luni, la maternitatea St.Mary din Londra, bebelușul fiind primul copil al cuplului princiar și al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, informează Daily Mail. Micuțul a venit pe lume la ora locală 16.24, (18.24, ora României) și cântărește 3,79 kilograme. Prințul William a asistat la naștere, notează presa ... Citeşte mai departe »