vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: produse cosmetice

Abonare RSS

Madonna a lansat o linie de cosmetice

foto Asaltată de fani și întrebată ce naiba face de la 59 de ani arată ca la 35, regina muzicii pop nu a răspuns „editare în Photoshop“, cum m-aș fi gândit eu, ci și-a prezentat linia de cosmetice proprie, disponibilă publicului (oarecum) larg începând cu 26 septembrie. Madonna susține că acestea sunt produse unisex, testate de ea și de familia ... Citeşte mai departe »

De ce n-o să ader prea curând la mișcarea #nomakeup

foto Tocmai în ziua în care vă scriam, cu entuziasm perfect frivol, despre ce ruj grozav am decoperit și despre lacul meu de unghii, îmi iese în cale un articol în care Alicia Keys anunță, în gura mare și pe toate gardurile media, că ea de acum înainte nu va mai purta machiaj. Niciodată! Nici în timpul liber, nici la ... Citeşte mai departe »

Studiu: cât cheltuim de sărbători și care sunt cele mai comune cadouri

foto Anul acesta românii care fac cumpărături online au declarat că intenționează să ofere celor dragi cadou articole de îmbrăcăminte și produse cosmetice. Conform unui studiu Compari.ro realizat în luna octombrie 2015 de GKI Digital, cei care fac cumpărături online au în topul preferințelor patru categorii diferite de produse: articolele de îmbrăcăminte sunt cele mai dorite – 64%, urmate de ... Citeşte mai departe »

Inspirație înainte de Crăciun: seturi de cadouri cosmetice tentante

Foto: livingwithballs.com (P) Nu mai e mult până ce-o să începem marea bântuială prin magazine, în căutarea celor mai potrivite cadouri de Crăciun. Poate că v-ați gândit, deja, la ce le veți cumpăra celor dragi, dar Dove a venit în inboxul nostru cu niște propuneri tentante, care v-ar putea cel puțin inspira. Seturi de produse cosmetice cu miresme plăcute și efect ... Citeşte mai departe »

Sensibio Tolerance Plus+, de la Bioderma, salvarea tenurilor sensibile

Tenul tău este intolerant sau chiar alergic și reacționează imediat la tot felul de stimuli? Simți un disconfort cutanat permanent? Este imposibil să îți găsești crema potrivită, pentru că pielea ta nu suportă nimic, se inflamează imediat, te strânge, te înțeapă și simți o căldură locală îngrozitoare? Soluția pentru tenul tău, creată de Laboratoarele Dermatologice Bioderma, te așteaptă de acum ... Citeşte mai departe »

Serul cu acid hialuronic: cum poți să-l prepari acasă, din ingrediente naturale

Ştiai că nu e nevoie nici să suporţi înţepăturile acelor şi nici să-ţi omori cardul cumpărând serurile acelea scumpe de firmă? Pentru că serul cu acid hialuronic ţi-l poţi face chiar tu, acasă. Şi nu e greu deloc! Iar costul său va fi practic costul ingredientelor, plus maxim 10 minute – timpul de preparare. Adică de vreo 50 de ori ... Citeşte mai departe »

Nou la Bioderma: gel de duș și gel spumant, în varianta „Travel size”

Bioderma a lansat recent două produse în varianta „Travel size”: Atoderm Gel de duș, la 100 mililitri, şi Sebium gel spumant, la aceeași cantitate. Alături de noile produse, gama „Travel size” este completată de binecunoscutele soluţii micelare Sensibio H2O 100 ml şi Sebium H2O 100 ml. Pentru trusa de călătorie, vacanțe sau călătorii de serviciu, Bioderma are acum o gamă ... Citeşte mai departe »

Tinctura de levănţică, aliatul unui ten luminos

Este uşor de preparat şi are o mireasmă extrem de plăcută. În plus, are efecte extraordinare asupra tenului, conferindu-i prospeţime şi luminozitate. Calmează afecţunile sistemului nervos şi ţine stresul la distanţă, este un bun antiseptic şi îmblânzeşte durerile provocate de reumatism. Dar, încă din antichitate, levănţica este utilizată frecvent şi în cosmetică, graţie acţiunii sale antibacteriale şi nu numai. Tinctura ... Citeşte mai departe »

Femeile se simt cel mai urâte în diminețile de luni. Iar companiile cosmetice exploatează asta din plin

Femeile se simt cel mai urâte în diminețile de luni, arată un nou studiu, care ajută companiile de cosmetice să cunoască exact momentul în care urmașele Evei sunt mai vulnerabile și mai receptive la campanii de marketing. Diminețile de luni nu sunt tocmai preferatele cuiva, și cu atât mai puțin ale femeilor. Deseori obosite după un week-end în care și-au ... Citeşte mai departe »