sâmbătă , 31 octombrie 2020

Arhivă etichete: promotie

Abonare RSS

Ultima promoţie la concertul lui Joe Cocker

Doar joi şi vineri (4, 5 iulie 2013) fanii lui Joe Cocker pot profita de ultima reducere la concertul pe care artistul îl va susţine la Bucureşti în luna august! În zilele de 4 şi 5 iulie, toţi cei care cumpără un bilet pentru concert, plătesc mai puţin cu 25%. Oricine cumpăra în zilele de 4 sau 5 iulie 2013 ... Citeşte mai departe »

Învingem Autismul! Cartea lui Nuami Dinescu, la un preţ special în luna iunie

În Luna Copiilor, cartea actriţei Nuami Dinescu – Eu nu sunt Tanţa – poate fi cumpărată la un preţ special, de numai 25 de lei. Editura Cartea de suflet îşi propune, astfel, să ajute copiii bolnavi de autism, 10 lei din suma plătită pentru fiecare volum fiind donaţi Asociaţiei Învingem Autismul. „Pe tot parcursul lunii iunie, editura Cartea de suflet ... Citeşte mai departe »

Promoţie pentru spectacolul „Cafeneaua”, cu Horațiu Mălăele

Apropierea week-endului aduce veşti bune pentru iubitorii de teatru: cei care încă nu au intrat în posesia unui bilet pentru spectacolul „Cafeneaua” pot să beneficieze de promoţia care începe astăzi: preţul biletelor va fi redus cu 25 %, de la 80 la 60 lei. Promoţia este valabilă până luni la ora 10.00. Publicul bucureştean are şansa reîntâlnirii cu spectacolul „Cafeneaua” ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus