marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: ProTV

Abonare RSS

Tudor Chirilă a semnat cu ProTV. Artistul, la „Vocea României”

Show-ul de talente „Vocea României” se pregătește să revină, pentru a patra oară, la ProTV, cu o nouă vedetă în echipa de „antrenori”: Tudor Chirilă. Loredana, Marius Moga şi Smiley vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci, împreuna cu Tudor Chirilă, care se va alătura echipei de „antrenori” ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei, informează un ... Citeşte mai departe »

Dana Rogoz este însărcinată: „De ziua mea, ce pot să-mi doresc mai mult decât ca bebe să fie sănătos!”

Prezentatoarea emisiunii „De Suflet” la ProTv Internaţional, Dana Rogoz, a împărtăşit astăzi cu cititorii blogului ei www.danarogoz.ro o veste minunată: că este însărcinată. Cu o zi înainte de a împlini 28 de ani, Dana, pe care românii din afara ţării o vor urmări într-un nou sezon al emisiunii ei la ProTv Internaţional din 5 octombrie, a făcut publică această noutate ... Citeşte mai departe »

„Prelude”, cântată la marimba: Zoli Tóth şi-a făcut debutul muzical solo

În cadrul finalei „Românii au talent” de la Pro TV de vineri, 10 mai 2013, unul dintre invitaţii speciali din platou a fost Zoli Tóth. El a susţinut un moment muzical solo, pentru prima dată după ce trupa SISTEM a anunţat, în toamna anului trecut, că va lua o pauză pe termen nedeterminat.  Zoli a cântat la marimba, un instrument ... Citeşte mai departe »

Masterchef, pentru prima și ultima oară

Doamne, ferește. Mă uit la Masterchef. E prima și ultima oară, promit. Voiam să mă relaxez în fața televizorului și mă tot jucam cu telecomanda, până am nimerit pe ProTV. Am pățit ca pe vremuri, când aterizam pe OTV și, preț de vreo cinci minute, nu puteam schimba canalul. Deși vorbim de un alt registru „calitativ”, sentimentul e același: fascinația ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus