vineri , 1 decembrie 2023

Arhivă etichete: Radu Beligan

Abonare RSS

Radu Beligan, Marin Moraru și Mircea Albulescu, omagiați la Noaptea Albă a Filmului Românesc

foto Trei dintre cei mai iubiți actori români, Radu Beligan, Marin Moraru și Mircea Albulescu, vor fi omagiați la Noaptea Albă a Filmului Românesc, care va avea loc pe 16 septembrie, în zece locații din București. Spectatorii îi vor revedea pe regretații mari actori în câteva dintre cele mai bune roluri ale lor, iar un tribut în memoria cineastului Ovidiu ... Citeşte mai departe »

Radu Beligan a murit, la vârsta de 97 de ani

foto Actorul Radu Beligan a murit miercuri, la Spitalul Elias din București, la vârsta de 97 de ani, au declarat reprezentanții unității sanitare. Beligan fusese internat la Elias vineri, din cauza unor probleme de sănătate cauzate de vârsta sa înaintată. Celebrul actor a decedat în jurul orei 13.00. „Pacientul se afla într-o stare de degradare biologică în contextul vârstei avansate. ... Citeşte mai departe »

„Nemuritorul”: premieră cu Radu Beligan și Maia Morgenstern

Doi actori de geniu, Radu Beligan şi Maia Morgenstern, vor fi protagoniştii spectacolului „Nemuritorul”, a cărui premieră va avea loc pe 21 aprilie la Palatul Naţional al Copiilor. Distribuţia este completată de Marius Bodochi, Ana Maria Lazar, Raluca Straia, Ramona Olteanu și Adriana Gulutanu. Intriga acestei savuroase comedii decurge din eşecul amoros al unui tânăr: Marius, un domn tomnatic cu ... Citeşte mai departe »

Unde ieşim la teatru în luna octombrie

Şi în luna octombrie sunteţi aşteptaţi la Palatul Naţional al Copiilor, o serie de piese de teatru ce nu trebuie ratate! Pe 9 octombrie este programată comedia “Fă-mi loc”, un spectacol spumos, în care Medeea Marinescu si Marius Manole demonstrează că viaţa e plină de surprize. Dacă o incursiune în Bucureştiului interbelic vi se pare tentantă, nu pierdeţi întâlnirea de ... Citeşte mai departe »

Radu Beligan, personaj în cel mai nou videoclip Holograf, „De câte ori să te iubesc”

Foto: Bogdan Moldovan Primăvara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toţi fanii trupei: formaţia lansează un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea. Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc într-un restaurant din Centrul Vechi al ... Citeşte mai departe »

Premieră extraordinară în teatrul românesc: Maia Morgenstern şi Radu Beligan joacă împreună

Data de 28 octombrie marchează un moment extraordinar în lumea teatrului românesc: două nume emblematice, Radu Beligan şi Maia Morgenstern, se vor afla pentru prima oară împreună pe scenă, în premiera absolută a spectacolului „Leul deșertului”. Evenimentul, de o copleşitoare încărcătură emoţională, atât pentru protagonişti cât şi pentru cei ce se vor afla în sală, va avea loc pe scena ... Citeşte mai departe »

Radu Beligan: „Lecţia de violoncel”, de la Teatrul Metropolis, este cântecul meu de lebădă

Teatrul Metropolis anunţă premiera absolută a anului 2013, „Lecţia de violoncel”, care se va juca luni 16 decembrie, la orele 19:00, spectacol realizat cu ocazia aniversării a 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră a maestrului Radu Beligan, care, după nouă ani de la ultima premieră, a ales scena Teatrului Metropolis pentru acest spectacol aniversar. Născut ... Citeşte mai departe »

Domnului Beligan, cu dragoste! Aniversare specială la TVR 2, dedicată marelui maestru

Cunoscutul actor şi regizor Radu Beligan împlineşte în 14 decembrie 95 de ani de viaţă şi 75 de ani de carieră, ocazie cu care postul TVR 2 a pregătit o surpriză telespectatorilor săi. Este vorba de o selecţiune a celor mai interesante secvenţe înregistrate din numeroasele spectacole ale maestrului de-a lungul timpului. Astfel, de luni, 9 decembrie până vineri, 13 ... Citeşte mai departe »

Florin Piersic și Medeea Marinescu, invitați să joace „Străini în noapte” la Berna şi Lugano

Joi, 24 octombrie 2013, cu prilejul marcării Zilei Românilor din Elveţia, Ambasada României organizează cu concursul Institutului Cultural Român reprezentarea piesei „Străini în noapte”, de E. Assous, în regia maestrului Radu Beligan. Piesa reprezintă un recital actoricesc de primă mână, în interpretarea actorilor Florin Piersic şi Medeea Marinescu. Spectacolul va avea loc, cu începere de la  ora 20.00, în incinta ... Citeşte mai departe »

Radu Beligan, invitat special în concertul Vunk de la Sala Polivalentă

Unul dintre cei mai importanţi actori români din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk în concertul pe care aceasta îl susţine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalenta, #asasishow. Momentul îndrăgitului actor în timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului – reţeta fericirii – şi la faptul că fiecare dintre spectatori face parte din reţeta ... Citeşte mai departe »