marți , 24 noiembrie 2020

Arhivă etichete: Ramona Badescu TVR

Abonare RSS

Ce surprize aduce Ramona Bădescu în prima ediție a „Duminicii în familie”

Venită din Italia pentru a se alătura echipei TVR, Ramona Bădescu se pregăteşte pentru prima întâlnire cu telespectatorii Duminicii în familie. Pe 13 octombrie, de la ora 16.00, vedeta dă startul emisiunii pe care o va modera din această toamnă la TVR 1 şi care va fi un motiv în plus pentru telespectatori de a-şi petrece timpul cu cei dragi, ... Citeşte mai departe »

Ce vedem toamna asta la TVR 1: Andreea Marin, Ramona Bădescu și Liviu Mihaiu, din nou pe „sticlă”

Talk-show-uri puternice, emisiuni de divertisment cu vedete iubite de public, programe publicistice şi informative serioase şi bine documentate, filme multipremiate şi aşteptate de telespectatori – aceasta este oferta de toamnă a principalului post al Televiziunii Române. Dacă Andreea Marin, Ramona Bădescu, Smaranda Vornicu lansează noi programe de divertisment la TVR 1, Iuliana Tudor revine cu îndrăgita O dată-n viaţă, însă ... Citeşte mai departe »

Binecuvântarea Mihaelei Rădulescu: „Singura care aş vrea să prezinte emisiunea în locul meu e Ramona Bădescu”

Un format puternic, de succes şi o vedetă charismatică şi cu experienţă intră în casele telespectatorilor TVR 1, din octombrie, în fiecare duminică după-amiază. Ramona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus