joi , 23 septembrie 2021

Arhivă etichete: reciclare haine

Abonare RSS

Yard Sale: partea a doua târgului de februarie

Yard Sale 20 & 21 Februarie, 10:30-18:00, la Jacques Pot! Pe strada Sborului, la nr. 2, tot în zona Rosetti. Bănuim că ai aruncat cât colo cojoacele şi cizmele şi îţi cauţi rochii din bumbac, ochelari de soare și tenişi să zburzi în soare. Noi ştim unde se găsesc toate la preţuri de chilipir şi, da, îţi spunem şi ţie: ... Citeşte mai departe »

Primăvara reciclăm haine și alte comori, la Yard Sale

În martie facem curăţenie în dulapuri, în minţi şi în suflete. Redefinim, refolosim, reciclăm, revalorizăm produsele pe care le-am cumpărat din impuls, care ne aglomerează casa şi viaţa, care stau nefolosite. Ele pot fi comori. Mergi la ediţia din martie a Yard Sale şi scotoceşte, reciclează şi socializează cu marea comunitate a consumatorilor responsabili. Yard Sale-ul te pregăteşte de primăvară! ... Citeşte mai departe »

Yard Sale: Zăpada este decorul perfect pentru scotoceală, reciclare şi socializare

Yard Sale-ul este un motiv perfect să ieşi din casă, în duminica din 9 februarie, pentru a ne aduna la o altă sesiune de scotoceala la Serendipity Tea & Coffee (str. Dumbrava Roșie, nr. 12, lângă Gradina Icoanei). De la 9:30 la 18:00 dăm un sens hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiecte decorative şi electrocasnice folosite, însă în stare foarte bună. Reciclam ... Citeşte mai departe »

Mergeți la Yard Sale de noiembrie?

În căutare de comori, sute de scotocitori vor veni sâmbătă, 16 noiembrie, la Dianei 4 (str. Dianei, nr.4, zona Piaţa Rosetti). Repuneți în folosinţă haine, pantofi, bijuterii, obiecte decorative, obiecte electrocasnice, cărora le puteți găsi din nou sens și pe care le veți integra firesc în viaţa noastră. Sâmbătă, pe 16 noiembrie, de la 10:00 la 18:30, scotoceşti şi găseşti ... Citeşte mai departe »

Reciclează tot ce nu-ți mai place, la Yard Sale de octombrie

Sigur se înseninează, pentru că se reciclează la Yard Sale de octombrie, 19 octombrie, la Dianei 4. Demisolul Dianei 4 (str. Dianei, nr.4, zona Piaţa Rosetti), mai luminat şi mai pregătit de vreme rece decât oricând, ne primeşte la reciclat haine, pantofi, bijuterii, obiecte decorative, obiecte electrocasnice, cărora le găsim din nou sens. Sâmbătă, pe 19 octombrie, de la 10:00 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus