duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: recital

Abonare RSS

Mariana Nicolesco: „2003 – 2013 e deceniul renaşterii liedului românesc”

Ediţia 2013 a Festivalului şi Concursului Naţional al Liedului Românesc înseamnă celebrarea a 10 ani de când a început renaşterea marii arte a liedului în ţara noastră, şi a liedului românesc în primul rând. Iniţiată în 2003 de marea soprană Mariana Nicolesco, această incursiune fără precedent în domeniul comorilor create de compozitorii români de 200 de ani încoace, pe fondul ... Citeşte mai departe »

Recital-dialog din compoziţia creatoarei Carmen Petra-Basacopol, la Opera Naţională

După recitalul de succes al sopranei Irina Iordăchescu, călatoria în lumea muzicii continuă la  Studioul Experimental de Operă şi Balet „Ludovic Spiess” din cadrul Operei Naţionale Bucureşti (ONB) cu un recital-dialog din compoziţia creatoarei Carmen Petra-Basacopol, dascăl marcant al vieţii muzicale româneşti. Aşadar, miercuri, 29 mai, de la ora 19.00, în Sala Studio a teatrului liric bucureştean, spectatorii au ocazia ... Citeşte mai departe »

Spectacol Oana Sîrbu & Friends, la Jazz Book

Oana Sîrbu vă invită, duminică 19 mai, să petreceți o seară cu totul specială, la bistro-restaurant Jazz Book din Capitală: o seară de muzică live cu prietenii. Vocea artistei va fi acompaniată de o trupă formată din profesioniști cunoscuți ai muzicii autohtone: Puiu Pascu va cânta la pian, Claudiu Răducanu va aduce acordurile de chitară, de tobe va fi responsabil ... Citeşte mai departe »

Paula Seling susține un recital special de Paște, la Sala Radio

De Paşte, cea mai importantă sărbătoare a ortodoxiei, este momentul potrivit ca fiecare dintre noi să iasă din ritmul alert al vieţii cotidiene şi să se bucure de liniştea şi lumina simbolică a momentului. Şi pentru că muzica este cea care ne ajută mereu să evadăm într-o lume mai frumoasă, sunteți invitațiîn duminica Floriilor – 28 aprilie (19.00) – la ... Citeşte mai departe »

„From Russia with Love…”: Recital extraordinar Alexandru Tomescu şi Eduard Kunz, la MNAR

Muzeul Naţional de Artă al României vă invită joi, 25 aprilie, orele 19.00, în Sala Auditorium, la recitalul extraordinar From Russia with Love… susţinut de violonistul Alexandru Tomescu şi de pianistul Eduard Kunz. Evenimentul propune un dialog inedit între muzică şi pictură, inspirat de expoziţia Între Est şi Vest. Pictură rusă din patrimoniul MNAR, secolele XVI – XX. Biletele sunt ... Citeşte mai departe »

Festivo Band cântă la Expo Ideal Mariaj Iași

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au pregătit numeroase surprize pentru vizitatorii ultimului mare târg de nunți al sezonului, care are loc, weekendul acesta, la Iași. Una dintre ele este recitalul trupei Festivo Band, ai cărei artiști vor cânta, sâmbătă și duminică, la Sala Polivalentă. În ciuda vremii mohorâte care a cuprins toată țara, ieșenii sunt niște răsfățați în acest weekend. La ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus