vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: reclama

Abonare RSS

Prima apariție TV a lui James Dean – VIDEO

În anul 1950, James Dean apărea pentru prima dată la un post de televiziune, într-o reclamă la Pepsi care, astăzi, are farmecul și melancolia tuturor lucrurilor care vin dintr-o epocă a trecutului. Cinci ani mai târziu, la vârsta de doar 24 de ani, „rebelul fără cauză” murea într-un accident de mașină petrecut în Paso Robbles, California. Citeşte mai departe »

Bradley Cooper este imaginea înghețatei Häagen-Dazs Secret Sensations – VIDEO

Actorul Bradley Cooper este imaginea celei mai noi campanii Häagen-Dazs, el fiind prima celebritate care apare într-o reclamă a celebrului brand de înghețată. „The House of Häagen-Dazs” – cea mai amplă campanie realizată vreodată de proprietarii mărcii – este centrată pe esenţa sofisticată a brandului Häagen-Dazs, iar actorul nominalizat la Oscar își interpretează rolul cu același farmec cu care o ... Citeşte mai departe »

Suntem adulți sau bebeluși? O nouă reclamă inedită, marca Evian – VIDEO

Compania producătoare de apă Evian, ale cărei reclame în care protagoniștii sunt bebeluși sunt deja consacrate, a lansat un nou spot publicitar în care mai mulți adulți se văd drept copii în reflexia lor din vitrine. Videoclipul, care are ca fundal celebra melodie „Here Comes The Hotstepper”, remixată de artistul francez Yuksek, a strâns deja aproape 33 de milioane de ... Citeşte mai departe »

Leonardo diCaprio sparge gheața pentru Jim Beam – VIDEO

Leonardo diCaprio este vedeta unui nou promo pentru Jim Beam Bourbon, care va rula în Asia în curând. Deși a declarat că va lua o pauză de actorie, starul din Django Unchained s-a lăsat convins să accepte noul contract, fiind probabil recompensat cu câteva milioane de dolari pentru apariția lui. În clip, actorul poartă o cămașă albă și se pregătește ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus