joi , 21 ianuarie 2021

Arhivă etichete: recomandari carti

Abonare RSS

Cele mai bune 50 de cărți pe care le-am citit

foto Să vă spun cum m-am gândit: „Trimit în newsletter cele mai bune cărți pe care le-am citit vreodată, de când știu să citesc!”. Bun. Și m-am apucat să fac o listă, înșirând toate titlurile de cărți care mi-au plăcut foarte mult, inclusiv „Ce ne povestesc Milena și Crina”, de Ioana Postelnicu – o carte pe care am citit-o, în ... Citeşte mai departe »

Alina Grozea: trei cărți de citit

Jurnalista și scriitoarea Alina Grozea ne povestește despre trei dintre cărțile care i-au plăcut cel mai mult. Dacă mă puneai acum un an, doi să fac această listă, ar fi arătat altfel. Dar am descoperit între timp câteva titluri excelente, câţiva autori fabuloşi pe care chiar i-aş recomanda oricui, indiferent de nivelul de instruire sau de aplecare către literatură pe ... Citeşte mai departe »

Irina Rădulescu: trei cărți de citit

~ Actrița Irina Rădulescu ne spune despre trei dintre cărțile care i-au plăcut cel mai mult ~ „Micul Prinţ”, de Antoine de Saint-Exupery A fost prima carte care m-a făcut să plâng. Copil fiind, nu i-am înţeles filosofia şi substraturile, dar m-a emoţionat pur şi simplu până la lacrimi, mai ales finalul. Am recitit-o mai târziu şi am putut desluşi ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus