joi , 7 iulie 2022

Arhivă etichete: regizor

Abonare RSS

Paula Chirilă joacă pentru prima dată într-un lungmetraj

Paula Chirilă şi-a făcut debutul şi în filmul de lungmetraj, într-un rol principal. Vedeta de la Kanal D  joacă în prima peliculă cinematografică a lui Deian Carmazan, fiul celebrului Ioan Carmazan, şi speră ca „Pasărea neagră care râde” să fie un film cât mai bine primit de public. „Luni seară a fost premiera acestui film extraordinar, care îi are în ... Citeşte mai departe »

Călin Peter Netzer:„N-am obţinut niciodată stima de sine”

Un interviu cu regizorul Călin Peter Netzer este ca un duş cu apă rece, te trezeşte la realitate, pentru că aşa cum declară cineastul român, „suntem patrioţi doar cu jumătate de măsură şi, din pacate, românii, în tot ceea ce fac, alocă doar jumătate de măsură. Ne-am obişnuit aşa şi totul funcţionează pe principiul lasă că merge şi aşa”. Călin ... Citeşte mai departe »

Regizorul sud-coreean Park Chul-soo a murit într-un accident rutier

Regizorul sud-coreean Park Chul-soo, cunoscut pentru filmele sale cu conţinut sexual explicit, a murit marți, în urma unui accident rutier, la vârsta de 64 de ani. Park Chul-soo traversa o stradă din orașul Yongin când a fost lovit în plin de o mașină condusă de un bărbat aflat sub influența alcoolului, a anunțat poliția sud-coreeană, citată de hollywoodreporter.com. Odată cu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus