luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: relatii dragoste

Abonare RSS

Nu sânii, nici picioarele lungi! Ce apreciază cel mai mult bărbații la femei

Foto: lokmarg.com O teorie care în mod categoric va stârni câteva zâmbete în rândul reprezentantelor mai cinice ale sexului feminin: bărbații nu apreciază cel mai mult sânii mari ai unei femei, nici picioarele lungi. Cea mai importantă trăsătură pe care bărbații o caută la o femeie, susțin autorii unui studiu recent, este inteligența. Atunci când își caută o viitoare soție, ... Citeşte mai departe »

De cât timp avem nevoie ca să trecem peste o despărțire sau un divorț

Foto: www.thecollegesolution.com Oamenii au nevoie de 11 săptămâni pentru a depăși momentul unei despărțiri, în timp ce un divorț îi afectează mult mai profund, fiind necesare 18 luni pentru ca suferința provocată de acest eveniment să se atenueze, arată un nou studiu american. Analiza a avut drept scop observarea efectelor pozitive ale unei despărțiri și a arătat că oamenilor le trebuie ... Citeşte mai departe »

Leonard Miron: „Mă trezesc în fiecare dimineaţă mulţumindu-i lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat ieri”

O conversație cu Leonard Miron e plăcere pură. Nu doar pentru că este un om atât de onest, care-și asumă cu un curaj fantastic orice face și orice spune, ci și pentru că știe să pună un strop de farmec în fiecare cuvânt prin care-ți răspunde la întrebări. După o perioadă agitată și plină de schimbări din viața lui, ni ... Citeşte mai departe »

Unul din șapte adulți trăiește într-o relație de compromis, după ce a pierdut marea dragoste

73 % dintre oameni conviețuiesc în relații resemnate, după ce marea dragoste le-a scăpat printre degete Un sfert dintre adulți au fost îndrăgostiți de două persoane în același timp 17 % și-au întâlnit dragostea vieții în timp ce erau deja într-o relație stabilă Bărbații sunt mai loiali partenerelor lor 60 % dintre adulți consideră că e nevoie de 10 săptămâni ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus