joi , 29 octombrie 2020

Arhivă etichete: retele sociale

Abonare RSS

Studiu: majoritatea prietenilor noștri de pe Facebook sunt falși

foto Probabil că rezultatele acestui studiu nu sunt pentru nimeni o surpriză: majoritatea dintre prietenii noștri de pe Facebook sunt falși, în sensul că nu le pasă de ce ni se întâmplă și nu empatizează cu noi, dacă se întâmplă să trecem printr-o perioadă dificilă. Mulți oameni au sute de prieteni pe Facebook, dar nu se pot baza decât pe ... Citeşte mai departe »

Umberto Eco: „Internetul l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr”

foto Scriitorul italian Umberto Eco a făcut o analiză scurtă a epocii social media pe care o traversăm, punctând principalul ei punct slab (și periculos): televiziunea și internetul, cu rețelele sociale aflate în plină creștere, dau putere „unor legiuni de imbecili”, ridicați azi la rang de „purtători de adevăr”. „Rețelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de imbecili care înainte ... Citeşte mai departe »

Peste 100 de milioane de fani: Shakira, cea mai populară persoană pe Facebook

Shakira a devenit cea mai populară persoană prezentă în rețeaua socială Facebook, după ce, vineri, pagina sa oficială a depășit numărul de 100 de milioane de abonați. Artista columbiană spune că este „onorată” de prezența fanilor ei în număr atât de mare și se arată recunoscătoare pentru faptul că poate comunica direct cu publicul ei. „Social media şi în special ... Citeşte mai departe »

Peste un miliard de pământeni utilizează o rețea de socializare

Aproximativ 1,61 de miliarde de pământeni utilizează, cel puțin o dată pe lună, o rețea de socializare, anunță Institutul eMarketer, tendința fiind în creștere cu 14 % față de anul trecut. Dacă ritmul se păstrează astfel, numărul utilizatorilor de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Reddit și Tumblr, ar putea ajunge la 2,33 miliarde până în anul 2017. ... Citeşte mai departe »

Bebeluși pe Facebook: pozele lor apar în social media la doar o oră după naștere

Două treimi dintre părinți publică în social media fotografii cu bebelușii lor, la doar o oră după nașterea acestora 62 % dintre părinți postează ei înșiși imaginile, în timp de 22 % dintre ele sunt publicate de alți membri ai familiei Cea mai populară platformă de social media pe care apar astfel de fotografii este Facebook (77 %), urmată de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus