sâmbătă , 20 iulie 2019

Arhivă etichete: reteta

Abonare RSS

Biscuiți cu unt pentru zile cu zâmbet

Pentru sărbători sau pentru zilele obișnuite pe care vrem să le facem mai plăcute, sunt cel mai bun și ușor de realizat desert! Biscuiți cu unt, copți după o veche rețetă săsească, originară din Transilvania. De ce aveți nevoie? 500 de grame de făină 150 de grame de zahăr Două ouă 250 de grame de unt Un plic de praf ... Citeşte mai departe »

Limonadă cu afine

Este băutura pe care o comandăm cel mai frecvent, vara, atunci când ne relaxăm pe o terasă liniștită și să ne răcorim după o baie de soare, fie că suntem în vacanță, fie că am circulat prin orașul fierbinte, cu treabă. Deși rețeta după care se prepară e binecunoscută de toată lumea, putem îmbunătăți gustul și proprietățile limonadei cu doar… puțină ... Citeşte mai departe »

Rețetă rapidă și ingenioasă: chec-aperitiv

Nu mai e o noutate ca ai noștri copii sunt foarte diferiți de ceea ce eram noi la vârsta lor. Îşi petrec altfel timpul liber, au alte pasiuni şi e o problemă reală dacă nu au adresă de email sau cont de Facebook. Aşa că atunci când o văd pe fiica mea că are hobby-uri precum advertising-ul sau reclamele, mă ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus