duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: retete prajituri

Abonare RSS

Rețetă simplă pentru cel mai bun chec

foto Ce urmează să vă împărtășesc e cea mai prețioasă rețetă a mea, dragilor, un fel de Sfânt Graal al bunătăților de patiserie, pe care, iată, vi-l fac pur și simplu cadou, în generozitatea mea nesfârșită! 🙂 Asta, dacă n-o aveți deja, că bănuiesc că e o rețetă relativ comună, caz în care Graalul nu-i decât un pocal de plastic. ... Citeşte mai departe »

Shortbread, cel mai bun aluat de biscuiți

Foto: Daily Mail Am încercat nenumărate rețete de biscuiți, dar shortbread este cel mai bun aluat pe care l-am descoperit până acum. Am dat peste el într-o carte germană cu rețete dulci și vă garantez că ceva mai gustos nu veți găsi nicăieri! Am citit că acest tip de aluat cu unt provine din Scoția și e foarte popular pe ... Citeşte mai departe »

Melcişori cu nucă, scorţişoară şi lapte condensat

O reţetă savuroasă şi uşor de pregătit, gata să-l ademenească pe Moş Crăciun şi numai bună de pus pe masă în zilele festive! Nuca, scorţişoara şi laptele condensat sunt ingredientele obligatorii pentru acest desert delicios, cu aromă de sărbători de iarnă. Timp de pregătire: 45 de minute Dificultatea reţetei: uşoară Număr porţii: 24 Ingrediente: Pentru aluat: 600 gr faină 180 ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus