luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: Rihanna

Abonare RSS

„Valerian și orașul celor o mie de planete“: de văzut!

foto Ce pot spune mai mult despre un film care m-a făcut să zâmbesc de la primul la ultimul cadru (și la care n-am ațipit, cum mi se întâmplă în ultima vreme), în afară de tradiționalul „De văzut!”? Păi, în primul rând, că ar fi de văzut cu mic și mare, cu toată familia, pentru că nu conține scene prea ... Citeşte mai departe »

În curând: „Valerian și orașul celor o mie de planete”

Cu: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rihanna, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer, Kris Wu, Matthieu Kassovitz, Alain Chabat, Herbie Hancock, Emilie Livingston, Alexandre Nguyen. Regia și scenariul: Luc Besson Premiera: 21 IULIE 2017 ÎN 3D Distribuit de RO IMAGE 2000 și Prorom Distribution „Valerian și orașul celor o mie de planete” este noul film de aventuri SF al lui ... Citeşte mai departe »

Cum le imită Celine Dion pe Cher, Rihanna și Sia – VIDEO

foto Dacă vreodată s-ar decide să renunțe la cariera ei, Celine Dion ar putea avea mare succes în show-uri de comedie în care imită alți artiști. Invitată la „The Tonight Show”, de la NBC, acum două seri, cântăreața a intrat în jocul lui Jimmy Fallon și a reinterpretat, alături de acesta, cântece faimoase în stilul unor muzicieni consacrați. Cher, Michael ... Citeşte mai departe »

Rihanna cântă în „Star Trek: Dincolo de infinit”

Sunteți gata să mergeți #DincoloDeInfinit? Rihanna a lansat „Sledgehammer”, trailerul-surpriză pentru #StarTrekBeyond! Artista cântă piesa principală de pe coloana sonoră a noii producții, din distribuția căreia fac parte Idris Elba, Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin and Karl Urban.  Astăzi, la ora 19.00, ora României, s-a lansat „Sledgehammer”, noul single intepretat de Rihanna. „Sledgehammer” marchează o premieră ... Citeşte mai departe »

Sia povestește cum a fost să scrie muzică pentru Beyonce, Adele și Rihanna

foto Sunt trei dintre cele mai în vogă artiste ale lumii și aproape orice piesă ar lansa, publicul le acordă atenție. Cum sunt însă atunci când se află în „laborator”, scriind muzică și pregătind noi albume? Sia, ea însăși cântăreață și compozitoare talentată, a povestit cum au decurs colaborările ei cu Beyonce, Adele și Rihanna. Despre perioadele în care lucrează ... Citeşte mai departe »

Luc Besson caută designer pentru costumele din noul său film. Înscrie-te, poți fi chiar tu!

Îți place să desenezi rochii, costume și ai trecut de faza în care le făceai doar pentru păpuși? Ei bine, o oportunitate grozavă de afirmare a apărut la orizont: celebrul regizor Luc Besson („Leon“, „Al cincilea element“, „Lucy“) a lansat o competiție destinată designerilor din toată lumea, inclusiv din România, artiștilor în curs de afirmare, designerilor de modă și de ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus