joi , 25 februarie 2021

Arhivă etichete: Robbie Williams

Abonare RSS

Sushi și gumă de mestecat: ce a cerut Robbie Williams pentru concertul de la București

foto Robbie Williams, care concertează la București vineri, 17 iulie, le-a cerut organnizatorilor evenimentului să-i pună la dispoziție un meniu sănătos, care să cuprindă pește, iar pentru culise, artistul britanic a solicitat lapte, gumă de mestecat, flori naturale și lămpi decorative. Robbie Williams ajunge la București în această seară, în jurul orei 18.00, la terminalul Țiriac Air din cadrul Aeroportului ... Citeşte mai departe »

Robbie Williams concertează în premieră în România, pe 17 iulie

Foto: www.telegraph.co.uk Robbie Williams concertează în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, spectacolul făcând parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului britanic, „Let Me Entertain You”. Concertul pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti a fost anunţat marţi, într-o conferinţă de presă. La eveniment au participat Marcel Avram, Denise Săndulescu, general manager D&D ... Citeşte mai departe »

Soția lui Robbie Williams este din nou însărcinată

Ayda Field, soția lui Robbie Williams, este din nou însărcinată, artistul dezvăluind vestea printr-un mesaj adresat admiratorilor săi de pe Twitter. „Ayda și cu mine suntem încântați să vă anunțăm că Theodora Rose Williams va fi surioara cea mare”, a scris Williams, în vârstă de 40 de ani, care se afla în acel moment la Vienna, unde a susținut un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus