duminică , 24 ianuarie 2021

Arhivă etichete: Robert de Niro

Abonare RSS

Special LaRevista.ro: istoria legendarului Chateau Marmont, cel mai cunoscut hotel din America

De-a lungul anilor, am auzit de nenumărate ori numele acestui hotel-restaurant legendar, considerat azi cel mai cunoscut din America. Istoria lui se leagă de oameni care au rămas repere în cultura pop și pe care i-a găzduit, pentru o noapte sau două, sau pentru perioade lungi. Robert de Niro a trăit doi ani acolo. La fel, pentru o vreme, s-au ... Citeşte mai departe »

La cinema: „Bunicul Dezlănţuit”, cu Robert De Niro și Zac Efron

Legendarul Robert De Niro îşi surprinde fanii cu un rol pe cât de îndrăzneţ, pe atât de controversat, în comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”, care va avea premiera vineri, 5 februarie, în cinematografele din toată ţara. De această dată Robert De Niro face echipa cu Zac Efron şi sfidează tiparele în rolul unui veteran lipsit de prejudecăţi şi hotărât să demonstreze că ... Citeşte mai departe »

„Internul”, cu Robert De Niro și Anne Hathaway, în cinema

Laureaţii Premiului Oscar Robert De Niro şi Anne Hathaway joacă împreună în filmul Warner Bros. Pictures „Internul”, din 25 septembrie, la cinema. Realizatoarea de film Nancy Meyers regizează această comedie după un scenariu propriu. În „Internul”, De Niro este Ben Whittacker, un bărbat de 70 de ani care descoperă că pensionarea nu este o decizie aşa minunată precum credea. Profitând ... Citeşte mai departe »

„Falling in Love”: Meryl Streep și Robert de Niro

Foto: IMDB În 1984, după ce filmaseră deja împreună pentru drama „The Deer Hunter” (1978), Meryl Streep și Robert de Niro s-au reîntâlnit pe platourile de filmare, de data aceasta pentru o poveste de dragoste de o candoare cu totul ieșită din obișnuința cinemtografiei de azi. „Falling in Love” – un scenariu care ar fi avut toate șansele să fie ... Citeşte mai departe »

Blitz: Robert De Niro și Martin Scorsese

Doi dintre cei mai mari artiști ai cinematografiei mondiale. Robert De Niro și Martin Scorsese, surprinși într-un moment aparent creativ, pe platourile de filmare. Au lucrat împreună la opt filme, iar publicul îl așteaptă cu nerăbdare pe cel de-al nouălea, care ar putea fi turnat chiar anul viitor. „Taxi Driver”, „Raging Bull”, „Goodfellas” sau „Casino” sunt pelicule în care De ... Citeşte mai departe »

„Grudge Match: Faceţi pariurile“ ajunge în cinema din 17 ianuarie

Comedia Warner Bros. Pictures „Grudge Match: Faceţi pariurile” îi aduce pe legendarii Sylvester Stallone, actor nominalizat la Oscar şi Robert De Niro, câştigătorul a două prestigioase statuete, în rolurile unor pugilişti pensionaţi care intră în ring pentru o ultimă confruntare. Filmul regizat de Peter Segal are premiera în cinematografele din România pe data de 17 ianuarie. În „Grudge Match: Faceţi ... Citeşte mai departe »

„Burlaci întârziați”: întâlnire de senzație între Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman

Este pentru prima dată când patru actori de Oscar joacă împreună pe marile ecrane, Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline și Morgan Freeman iau cu asalt cinematografele de vineri, 20 decembrie, când se vor pregăti pentru petrecerea vieții lor, în super comedia Burlaci întârziați. „Într-un fel, nu e ca şi cum ai lucra cu un străin. De-a lungul anilor, ... Citeşte mai departe »

Robert de Niro, la 70 de ani. Larry Grobel: E o persoană închisă. Ne-am întâlnit de șapte ori și mereu a fost frustrant

Unul dintre actorii-emblemă ai generației sale, Robert de Niro, împlinește astăzi 70 de ani, pretext ideal pentru a ne aminti dezvăluirile pe care ni le-a făcut despre personalitatea starului celebrul jurnalist american Larry Grobel. În interviul exclusiv pe care ni l-a acordat în primăvara acestui an, ziaristul ne-a declarat că Robert de Niro are o personalitate introvertită și că, din ... Citeşte mai departe »

Robert De Niro: „Familia mea este ceea ce prețuiesc cel mai mult”

Jurnalistul american Lawrence Grobel, care ne-a acordat recent un interviu exclusiv, ne mărturisea că Robert De Niro este persoana cea mai introvertită cu care a stat vreodată de vorbă. Marele actor acceptă rareori să ofere interviuri, iar atunci când o face, este extrem de retras și de sensibil la subiecte personale. Iată însă că pentru Vanity Fair, starul și-a deschis ... Citeşte mai departe »

„Silver Linings Playbook” sau cum să-ți scrii propria poveste cu final fericit

Un film despre relațiile complicate dintre oameni, despre dezamăgire și trădare și despre cum, uneori, viața îți aduce în cale întâmplări menite să te destabilizeze, pentru ca apoi să te reașeze pe un drum mai bun. Oscar pentru „Cea mai bună actriță” – Jennifer Lawrence. Joc extraordinar al actorilor Bradley Cooper și Robert de Niro. Patrick (Bradley Cooper), un fost ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus