marți , 27 octombrie 2020

Arhivă etichete: rol

Abonare RSS

Dustin Hoffman: Eram spălat pe creier în ce privește frumusețea feminină

Dustin Hoffman mărturisește că rolul său din „Tootsie” l-a ajutat să realizeze că era „spălat pe creier” în ce privește noțiunea tipică de frumusețe feminină. Într-un interviu acordat în 2012, care a reintrat zilele acestea în atenția publicului, starul spune, cu lacrimi în ochi, că filmul i-a deschis ochii în legătură cu așteptările nerealiste pe care oamenii le au, în ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Rasputin

Actorul Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Grigori Rasputin, într-un nou film, deși a declarat, în urmă cu câteva luni, că își dorește să ia o pauză de la actorie de cel puțin un an. Noua peliculă va fi produsă de studiourile Warner Bros., informează contactmusic.com, și va spune povestea vieții lui Rasputin, vindecătorul mistic care a avut o mare ... Citeşte mai departe »

Din 24 mai, pe HBO: Ana Ularu joacă alături de Jeremy Irons în serialul „Familia Borgia”

HBO va difuza cel de-al treilea sezon al serialului „Familia Borgia”, în care joacă și Ana Ularu, din data 24 mai. Serialul face portretul complex şi lipsit de inhibiţii al uneia dintre cele mai fascinante şi infame dinastii din istorie. Actorul câştigător de Oscar Jeremy Irons revine în rolul său de patriarh neînfrânt, îndrăzneţ şi manipulator al familiei Borgia, partitură ... Citeşte mai departe »

Catrinel Menghia joacă într-un nou episod din serialul „CSI”

Catrinel Menghia joacă într-un nou episod din serialul „CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation”, care va fi difuzat pe 1 mai, la televiziunea americană CBS. Catrinel Marlon (numele de scenă al româncei Catrinel Menghia) joacă rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din „CSI”, anunță mediafax.ro. Catrinel ... Citeşte mai departe »

„Condamnat la viață”, cu Harvey Keitel: „Faptul că am origini românești nu a contat când am acceptat rolul”

Harvey Keitel, celebrul actor american cu origini româneşti, joacă în lungmetrajul Condamnat la viaţă rolul unui preot catolic, părintele spiritual al comunităţii în care se întâmplă acţiunea filmului. Alături de Harvey Keitel, îi veţi mai recunoaşte în Condamnat la viaţă (A Farewell to Fools – titlul în engleză) pe:Gérard Depardieu, Laura Morante, dar și pe actorii români Bogdan Iancu, Gheorghe ... Citeşte mai departe »

Antonio Banderas: „Am 52 de ani, acum mi se propun mai mult roluri de tată”

Actorul Antonio Banderas spune, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că înaintarea în vârstă i-a determinat pe creatorii de filme să înceapă să-i ofere roluri mai mature, cum ar fi cele de tată, spre deosebire de trecut, când interpreta mai degrabă personaje de tip sex – simbol. „Acum mi se propun mai mult roluri de tată. Am făcut un film acum ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus