joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Romy Schneider

Abonare RSS

O fotografie: Alain Delon și fiul lui, Anthony

foto Actorul Alain Delon, fotografiat aici alături de fiul său, Anthony, în 1965. Anthony s-a născut din mariajul lui Delon cu Nathalie Barthélemy, cu care actorul francez s-a căsătorit în 1964, după patru ani de logodnă cu Romy Schneider. Delon și Barthélemy au divorțat însă în 1969. Anthony Delon are azi 51 de ani și este, la rândul lui, actor. ... Citeşte mai departe »

Portret de dragoste: Romy Schneider și Alain Delon

foto Romy Schneider și Alain Delon, fotografiați în 1959, anul în care s-au cunoscut. Acestui moment, surprins la reședința lor din Paris, i-au urmat patru ani petrecuți împreună, perioadă despre care Delon vorbește cu dificultate azi, când Romy nu mai e aici. „Sissi se ține de mine ca lipiciul”, a spus Romy Schneider, spre sfârșitul anilor ’50, despre rolul care ... Citeşte mai departe »

Romy Schneider: ce însemna să pozezi sexy, în anii ’70

Actrița Romy Schneider, fotografiată de Giancarlo Botti, în 1974. Fotografii: Pinterest Citeşte mai departe »

Romy Schneider, la prima țigară

foto Actrița austriacă Romy Schneider, fotografiată în 1955, chiar în anul în care începuse să lucreze la trilogia „Sissi”, rolul cel mai popular din cariera sa. Autorul fotografiei nu este cunoscut, însă mai multe surse susțin că Schneider fuma aici pentru prima dată. Avea 17 ani. A continuat să fumeze pentru tot restul vieții sale scurte, câte două sau trei ... Citeşte mai departe »