miercuri , 22 septembrie 2021

Arhivă etichete: Ryan Gosling

Abonare RSS

„Super băieţi“ şi-un film aproape super

foto Dacă vreţi să vedeţi un Russell Crowe cu burtă de bere şi un Ryan Gosling care merită toţi banii, mergeţi să vedeţi „The Nice Guys”, în traducere aproximativă şi care, ca de obicei, sună ca naiba în română, „Super băieţi“. Acţiunea e, pe scurt, următoarea (citez din Cinemagia, dar e 12 noaptea când scriu, mi-e somn, mă înţelegeţi): acţiunea ... Citeşte mai departe »

„Nice Guys”, cu Ryan Gosling şi Russell Crowe

Un film care se bucură de susţinerea criticilor de specialitate, după ce a putut fi vizionat în exclusivitate la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, ,,Nice Guys” este o comedie plină de acţiune care îi aduce din 27 mai pe Ryan Gosling şi Russell Crowe în rolul unor detectivi incredibil de amuzanţi, în cinematografele din România. Povestea filmului „Nice ... Citeşte mai departe »

„The Big Short”: cea mai scurtă recenzie!

foto Rareori în viaţa mea m-am simţit mai proastă decât în seara vizionarii producţiei hollywoodiene „Brokerii Apocalipsei”, adică „The Big Short”, în original. N-am priceput nimic din film, o afirm nu fără ruşine. Cum mi se părea că încep să intuiesc o fărâmiţă de idee, pierdeam iar firul acţiunii şi mi se făcea părul creţ de la toţi termenii ăia ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus