miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Sala Palatului

Abonare RSS

„Zamfir+100”: spectacol la Sala Palatului

Cel mai cunoscut ambasador al culturii române, Gheorghe Zamfir, pregătește o reîntâlnire emoționantă cu melomanii din Capitală, în cadrul concertului „Zamfir+100”, ce va avea loc în ziua Mărțisorului, pe 1 martie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. În acompaniamentul Orchestrei Reprezentative a Ministerului Apărării Naționale, sub bagheta Colonelului Aurel Gheorghiță, Inspector pentru arma Muzici Militare, alături de invitații de ... Citeşte mai departe »

„Jurassic Experience”: show live pentru copii și adulți, la Sala Palatului

Pe 7 decembrie, micuții savanți, dar și adulții pasionați de lumea dinozaurilor sunt invitați la „Jurassic Experience”, o aventură captivantă pe tărâmul magic al celor mai puternice creaturi. Grație tehnologiei de ultimă generație, scena Sălii Palatului va căpăta dimensiuni ficționale pentru a aduce la viață o lume misterioasă, dominată de brontozauri gigantici, velociraptori, stegozauri, precum și de regele lor neîncoronat, ... Citeşte mai departe »

„Best of Los Vivancos”: spectacol de flamenco la Sala Palatului

Los Vivancos, cea mai iubita trupă de dansatori de flamenco din lume, îi invită pe toţi iubitorii dansului şi muzicii spaniole să asiste la una dintre cele mai spectaculoase producţii artistice din portofoliu. Spectacolul „Best of Los Vivancos” se va desfăşura în data de 22 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, începând cu orele 19:30 şi reprezintă cu siguranţă un ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, într-o nouă reprezentație a spectacolului „Degeaba”, la Sala Palatului

Într-o ţară a neajunsurilor şi a confruntărilor permanente, un singur mesaj reuşeşte să îi emoţioneze pe românii care nu şi-au pierdut speranţa, prezentat în luna decembrie a fiecărui an în cadrul unui concert – fenomen, susţinut  de unul dintre cei mai valoroşi oameni de cultură din România: Tudor Gheorghe. Menestrelul românilor de pretutindeni nu părăseşte scena, şi continuă tradiţia  spectacolului- ... Citeşte mai departe »

Tudor Gheorghe, într-un nou spectacol, la Sala Palatului

Maestrul Tudor Gheorghe va susține o nouă reprezentație a spectacolului „Degeaba”, la Sala Palatului. De la an la an, România se confruntă tot mai puternic cu un val uriaş de probleme – socio-culturale, politice sau de altă natură – care cer soluţionări urgenţe. Constatăm, însă, în mare parte, că toate acestea rămân a fi doar subiecte de presă, prezentate, analizate ... Citeşte mai departe »

Fado la București: Dulce Pontes, o prezență memorabilă la Sala Palatului

Dulce Pontes a concertat la Bucureşti, oferind celor prezenţi pe 9 februarie 2014 la Sala Palatului un recital incandescent şi învăluindu-i într-un cântec al mării. Asemeni unei adieri ce se transformă în furtună, intensitatea concertului a crescut, piesă cu piesă şi notă cu notă, până la finalul clocotitor. Showul a început cu liniştitoare acorduri de pian, ce au însoţit piesele ... Citeşte mai departe »

Seară de sărbătoare, cu Demis Roussos, la București

Demis Roussos a concertat la Bucureşti, pe 5 decembrie 2013, în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seară magică şi un concert de neuitat. Fani din toate colţurile lumii au venit la Bucureşti pentru a-şi vedea idolul. Din Germania, Spania, Italia, Belgia şi chiar Brazilia, zeci de fani au făcut pentru Demis o atmosferă senzaţională. Dotaţi ... Citeşte mai departe »

„Lacul Lebedelor” pe gheață, la București

Ansamblul de Stat al Baletului pe Gheaţă din Sankt Petersburg – nestemată din patrimoniul cultural al Rusiei şi singurul balet profesionist pe gheaţă din lume –  ajunge la Bucureşti pentru un spectacol feeric, cu reprezentaţia „Lacul Lebedelor”, pe 18 ianuarie 2014. Producţia „Lacul Lebedelor”este pusă în scenă de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar în ultimii cinci ani ... Citeşte mai departe »

„N’oubliez jamais”: Joe Cocker, concert de neuitat la Sala Palatului – GALERIE FOTO ȘI VIDEO

Peste 4000 de oameni s-au adunat, duminică seara, să-l vadă și să-l asculte live pe Joe Cocker, la Sala Palatului, într-un concert cu adevărat memorabil. Carismaticul artist a revenit la Bucureşti după o pauză de aproape 20 de ani, oferindu-le românilor un spectacol electrizant. Concertul lui Joe Cocker a făcut parte din turneul de promovare a noului său album, „Fire ... Citeşte mai departe »

Ce a cerut Joe Cocker pentru concertul de la București: ciocolată, fructe proaspete și pahare roșii

O limuzină de lux, bucătar propriu, hotel de cinci stele şi vinuri franţuzeşti. Acestea sunt doar câteva dintre cerinţele celebrului cântăreţ Joe Cocker, care va concerta la Bucureşti peste numai câteva zile. Concertul artistului va avea loc pe 4 august, de la ora 20.00, şi este parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”. Pe ... Citeşte mai departe »