joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: Salma Hayek

Abonare RSS

,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”: Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, în comedia sezonului

Un cuplu neaşteptat, o asociere explozivă de talent şi chimie, Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipa pe marile ecrane din 1 septembrie în comedia care a cucerit box office-ul american şi a fost considerată drept una dintre cele mai plăcute surprize ale sezonului, ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care”. Distribuţia filmului este una excepţională şi graţie actorilor Salma Hayek ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek: Nu fac sport și nu mănânc sănătos

foto Salma Hayek arată parcă tot mai bine pe măsură ce înaintează în vârstă, deși spune că nu urmează un regim de viață sănătos, spre deosebire de alte celebrități. Actrița spune că nu-i place să facă mișcare și că preferă, în schimb, să savureze câte un cocktail sau un pahar cu vin. „Am prostul obicei de a nu face sport ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek a pozat topless, la 48 de ani

Actrița Salma Hayek a pozat topless, pentru cel mai nou număr al revistei Allure, și spune că pentru ea a fost o experiență incitantă și eliberatoare să se dezbrace în fața unei camere foto, la vârsta de 48 de ani. În fotografia alb-negru, care apare în noua ediție a revistei Allure, Salma Hayek își acoperă sânii cu mâinile. „Credeam că ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek are 50 de animale de companie – VIDEO

Nu doarme cu toate, dar cel puțin patru dintre cele 50 de animale de companie ale Salmei Hayek vin să-i ureze „Bună dimineața!” în fiecare zi. Salma Hayek și-a înființat doar de curând un cont de Instagram, într-o eră în care planeta întreagă trăiește în rețelele sociale. Printre primele ei postări se numără o înregistrare în care celebra actriță ne ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek, „desfigurată” după ce s-a îngrășat 23 de kilograme

Actriţa Salma Hayek a mărturisit, într-un interviu acordat publicaţiei „Glam Belezza Latina”, că s-a simţit complet desfigurată, după ce s-a îngrăşat 23 de kilograme, în 2007, înainte să o nască pe fetiţa ei, Valentina. „Am avut ocazia să observ cum corpul meu s-a deformat – motivul fiind unul foarte bun – şi nu regret nicio clipă transformările prin care am ... Citeşte mai departe »

Salma Hayek și secretul său de frumusețe inedit

La 46 de ani, Salma Hayek și-a păstrat locul în clasamentul celor mai frumoase femei ale lumii. Care este secretul tenului său curat și luminos? Actrița a dezvăluit că nu își spală fața dimineața, pentru a-și păstra pielea fragedă și lipsită de riduri. Salma Hayek demontează regula demachierii riguroase de dimineață, atât de insistent recomandată de specialiștii în cosmetică. „Unul ... Citeşte mai departe »