vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Sandra Bullock

Abonare RSS

Trei filme nebăgate în seamă la OSCAR 2016, dar bune de tot

Kate Winslet în „The Dressmaker” Nu mă omor după niciun film dintre cele care-şi aşteaptă anul ăsta rândul la statueta sclipitoare. Am vibrat doar la „Room”, dar până şi-acela e un fel de Hallmark movie pe lângă „La Vita è Bella”, multioscarizatul din 2007, pe o temă similară. Eu aş fi pus şi „Concussion” pe lista nominalizatelor şi aş fi ... Citeşte mai departe »

Sandra Bullock a adoptat o fetiță

foto Actrița Sandra Bullock a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a adoptat o fetiță, anunță presa americană. Vedeta avea deja un fiu, Louis, în vârstă de cinci ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans, în 2010. Recent, Sandra Bullock a înfiat și o fetiță, însă detaliile referitoare la adopție nu au fost încă date ... Citeşte mai departe »

Care sunt cel mai bine plătite actrițe de la Hollywood

foto Sandra Bullock nu mai este cel mai bine plătită actriță de la Hollywood, conform unui clasament realizat de revista Forbes, locul său fiind luat de o artistă mai tânără, foarte în vogă în cinematografia ultimilor ani. Jennifer Lawrence, cunoscută mai ales pentru rolul său din „Jocurile foamei”, încasează în prezent cele mai mari onorarii pentru un film. În perioada ... Citeşte mai departe »

Leonardo DiCaprio, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Foto: bestcelebpics.com Leonardo DiCaprio este cel mai bine plătit actor de la Hollywood în acest moment, el încasând 25 de milioane de dolari pentru un rol, informează The Hollywood Reporter. Artistul, care a cunoscut adevărata faimă odată cu partitura sa din filmul „Titanic” (1997) și care a interpretat memorabil personaje în pelicule precum „The Aviator” sau „Django”, primește în prezent ... Citeşte mai departe »

Sandra Bullock şi George Clooney revin pe marile ecrane, în „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”

Câştigătorii Premiului Oscar, actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului „Gravity 3D: Misiune în spaţiu”, un thriller palpitant care te va teleporta în infinitul şi implacabilul cosmos. Filmul regizat de Alfonso Cuaron este distribuit de MediaPro Distribution în cinematografele din ţară începând cu 4 octombrie. Sandra Bullock joacă rolul dr. Ryan Stone, un medic strălucit, care pleacă în ... Citeşte mai departe »

Sandra Bullock: Pentru fiul meu, aș renunța la actorie

Sandra Bullock declară că ar renunța fără regrete la actorie, dacă ar simți că profesia ei îl afectează pe fiul său, Louis, în vârstă de trei ani. Actrița, care în prezent lucrează la un nou film, a vorbit despre viața sa în cea mai nouă ediție a revistei Vogue SUA. Sandra Bullock apare pentru a cincea oară pe coperta revistei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus