luni , 20 septembrie 2021

Arhivă etichete: Sarah jessica Parker

Abonare RSS

Sarah Jessica Parker va lansa o colecție de pantofi, alături de Manolo Blahnik

Personajul pe care l-a interpretat în „Totul despre sex” a transformat pantofii Manolo Blahnik într-o adevărată emblemă a bunului-gust. Acum, Sarah Jessica Parker lucrează la o colecție de pantofi pe care o va lansa în parteneriat cu directorul executiv al casei de modă Manolo Blahnik, George Malkemus. Pe lângă încălțăminte, Sarah și partenerul său de afaceri plănuiesc să includă în ... Citeşte mai departe »

Sarah Jessica Parker scoate la licitație trei perechi de pantofi purtați în „Sex and the City”

Nu o dată, admiratoarele lui „Carrie Bradshaw” au privit cu jind la pantofii pe care personajul din „Sex and the City” îi purta, cu grație și stil, în serialul-cult. Acum, Sarah Jessica Parker a decis să scoată la licitație trei dintre perechile de încălțăminte pe care le-a asortat la ținutele sale excentrice, pe micul ecran. Pantofii cu toc de la ... Citeşte mai departe »

Sarah Jessica Parker, prea în vârstă pentru „Sex and the City 3”, crede Candace Bushnell

Candace Bushnell recunoaște că Sarah Jessica Parker i se pare prea în vârstă pentru a mai interpreta celebrul personaj „Carrie Bradshaw”, într-o eventuală a treia parte a filmului „Sex and the City”. Într-un interviu acordat publicației The Daily Beast, creatoarea legendarei jurnaliste care trăiește boem la New York a spus că, în opinia sa, Michael Patrick King a epuizat personajul ... Citeşte mai departe »

Cum se pregătesc pentru o scenă de dragoste Halle Berry, Eva Longoria sau Sarah Jessica Parker

Toate actrițele pe care le vedem pupându-se sau iubindu-se cu partenerii lor din filme par că trăiesc cel mai firesc moment din viața lor. Sunt proaspete și arată ravisant, chiar și când se trezesc dimineața, deci nu au nevoie de fard sau pastă de dinți înainte de se a dărui norocosului de pe perna cealaltă. Sunt naturale, de parcă străinul ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus