joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: secrete de frumusete

Abonare RSS

Paula Chirilă ştie secretul tenului perfect: „Nu îmi mai iau creme din comerţ de ani!”

Paula Chirilă își păstrează tenul proaspăt și curat numai cu ajutorul cremelor naturale făcute de ea, acasă. „Nu îmi mai iau creme din comerţ de ani! Prefer produsele naturiste şi îmi prepar singura amestecuri care mă ajută să îmi reîmprospătez faţa după fardurile puternice pe care trebuie să mi le aplic în emisiune sau pe scena de teatru. Reţeta mea ... Citeşte mai departe »

Sfaturi de frumusețe de la Barbara Cartland: „Folosesc cremă de ghete în loc de mascara”

Cremă neagră de ghete în loc de mascara, vitamine și suplimente alimentare, sex și dans pentru menținerea unei siluete armonioase. Sunt doar câteva dintre secretele de frumusețe pe care celebra scriitoare Barbara Cartland le-a împărtășit unei admiratoare cu care coresponda. Barbara Cartland nu a fost doar o scriitoare foarte prolifică, publicând sute de cărți de-a lungul carierei sale, ci a ... Citeşte mai departe »

Secrete de frumusețe: Jennifer Garner, despre machiaj și îngrijirea părului

Este mamă a trei copii și actriță full-time, așa încât trebuie să găsească cele mai eficiente și rapide metode de îngrijire și machiaj. Pentru că timpul nu este aliatul ei, Jennifer Garner mărturisește că nu apelează deseori la tehnici de înfrumusețare complexe, ci îi plac „lucrurile simple”. „În majoritatea timpului nu folosesc machiaj. Iar dacă folosesc, îmi plac lucrurile simple: ... Citeşte mai departe »