miercuri , 6 iulie 2022

Arhivă etichete: sexy

Abonare RSS

Toate ca toate, dar fără barbă nu se poate

foto Sunt una dintre femeile, atât de previzibile, care crede că un bărbat – pe lângă faptul că ar fi ideal să fie deștept, frumos și bogat – trebuie, trebuie să aibă și-un pic de barbă. Inconștient, m-am îndrăgostit mereu de masculi alfa, care semnalizau cu câte un petec sexy de păr de-a lungul maxilarului, prelungit deasupra buzei superioare într-o ... Citeşte mai departe »

Frumusețe fără haine: o instructoare de yoga a pozat nud, în pozițiile ei preferate

Dacă încă nu v-ați convins de faptul că yoga este o practică spirituală cu beneficii fantastice pentru sănătate, poate că frumusețea fizică pe care v-o promite vă va determina să exersați, de-acum înainte, câteva poziții.  E lesne de înțeles de ce fotograful Peter Hegre a dorit să-și pozeze soția goală, făcând yoga: corpul ei este demn de a fi așezat ... Citeşte mai departe »

People: cine este cel mai sexy bărbat în viață pe 2013

Jurnaliștii de la revista People au desemnat, marți, cel mai sexy bărbat în viață pe anul 2013, acesta fiind un premiu pe care publicația îl acordă anual, în luna noiembrie. Opțiunea de anul acesta a fost Adam Levine, solistul formației Maroon 5, în vârstă de 34 de ani, care s-a declarat uluit de această veste. „Ca muzician, visezi să câştigi ... Citeşte mai departe »

Naşterea unor muze: dansatoarele Le Crazy, între legendă şi fantezie

Artistele Crazy Horse Paris au fost, de-a lungul timpului, muze pentru artişti consacraţi, dar şi pentru milioanele de spectatori ce au trecut pragul show-urilor live marcaLe Crazy. Prezenţa dansatoarelor pe scena celui mai senzual cabaret din lume implică, pe lângă talentul ieşit din comun, trăsături unice care dezvăluie o frumuseţe şi o carismă inconfundabile, cât şi ore întregi de pregătire ... Citeşte mai departe »

Marii cuceritori: fotografii speciale cu cei mai șarmanți actori de la Hollywood

De la James Dean la Jude Law, Hollywood ne-a oferit constant figuri masculine memorabile. Fiecare generație și-a avut frumoșii ei, care și-au cucerit publicul prin rolurile intrate în istorie, iar audiența feminină, prin charisma care i-a propulsat la statutul de sex-simboluri. Revista Vanity Fair ne amintește de marii cuceritori din Cetatea Filmului – chiar dacă-i omite pe mulți dintre ei ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus