luni , 26 octombrie 2020

Arhivă etichete: shopping

Abonare RSS

Top trei orașe unde să mergi (și) la cumpărături

foto (P) Unii ar spune New York, alții ar aminti neapărat Parisul, Milano sau Roma în topul celor mai ofertante orașe de mers la cumpărături. Pentru mine altul e locul în care am simțit că n-o să mă plictisesc de studiat și cumpărat chestii. Într-un implus frivol și atât de consumerist, vă invit să privim azi geografia lumii așa, prin ... Citeşte mai departe »

De ce să-ți cumperi lucruri mai scumpe

foto (P) Pentru că de cele ieftine n-o să ai parte mai mult de un sezon. Uneori, dacă ai bafta mea, nici măcar atât! Poate că o să te țină șapte-opt purtări, după care o să ți se rupă și-o să te lase baltă când ai mai mare nevoie de ele. Am pățit-o chiar săptămâna trecută, când mi s-a dezlipit ... Citeşte mai departe »

Special LaRevista.ro: ce lucruri frumoase îmi plac acum

foto Ce face omul toamna, când plouă afară și a terminat de citit toate cărțile și de văzut toate filmele bune, vorba vine? Mai aruncă un ochi pe Instagram, mai citește un blog bun și mai face puțin shopping virtual, pentru o reîmprospătare a spiritului (consumerist). Nu se lasă mereu cu aruncare la coș, că uneori e plăcut doar să-ți ... Citeşte mai departe »

Cumpărături de primăvară: 10 piese care să te inspire

foto Multe dintre noi am dat iama în magazine, imediat după sărbători, când reducerile fac oricui cu ochiul și când avem, deci, cea mai bună scuză pentru a ne face praf salariul. 😀 Acum, că ne-am asigurat stocul de haine de iarnă (până la anul), ne putem orienta către piese vestimentare numai bune de luat la purtat când s-or topi ... Citeşte mai departe »

Ghetuţe de Moş Nicolae

foto Nu mai e mult şi vom pune la fereastră ghetuţele preferate, ca să vină Moş Nicolae să le umple cu bunătăți. Ce vă mirați, eu și la vârsta mea mai pun încălțările la geam, și Moșu‘ n-are încotro, vine! Dar de ce n-ar fi chiar ele, încălţările, un dar? Eu mărturisesc că nu mă satur niciodată să-mi cumpăr de încălţat şi hoinăreala cu ... Citeşte mai departe »

Cumpărături de toamnă, cu buget nelimitat – GALERIE FOTO

Foto: florence-magazine.com Cum ar fi dacă am avea un card cu buget nelimitat și ne-am face de cap cu el? Noi nu doar că ne-am pus întrebarea asta, ci ne-am și dat răspunsul: ne-am plimbat pe câteva site-uri și am ales – așa, în goana calului, fără să intrăm în detalii – tot ce am fi avut chef să ne ... Citeşte mai departe »

Family Boutique by Aseyda: Cumpărături, educaţie şi distracţie pentru întreaga familie

Pe 17 mai 2014, Family Boutique se adună în demisolul şi parterul cafenelei Dianei 4 (str. Dianei, nr. 4, zona Rosetti), pentru a experimenta shopping-ul relaxat de obiecte şi servicii pentru fete, băieţi, mame, taţi, copii şi case. Între 10.00 si 18.30, expozanţii Family Boutique vă aşteaptă cu zeci de produse la preţuri accesibile care vor mulţumi gusturile şi preferinţele ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus