joi , 30 noiembrie 2023

Arhivă etichete: show

Abonare RSS

Eight days of 100% jazz: EUROPAfest brings rhythm to Bucharest

Between the 16 and 23 of May, the capital of Romania vibrates on jazz rhythms. At its 9th edition, Bucharest International Jazz Competition reunites in the Semifinal 15 of the jazz bands of the moment from as many countries: Australia, Austria, Canada, South Korea, Estonia, France, Germany, Israel, Italy, Luxembourg, Poland, Russia, Spain, USA, UK. Taking place under the EUROPAfest ... Citeşte mai departe »

Peter Gabriel: spectacol emblematic la București

Peter Gabriel şi-a surprins fanii români peste măsură în cadrul unui show extraordinar susţinut joi seara, pe scena pavilionului Romexpo din Capitală. Peste două ore de muzică în cel mai pur stil Peter Gabriel s-au încheiat cu aplauzele la scena deschisă ale spectatorilor care au umplut sala în care a avut loc evenimentul. Show-ul face parte din turneul Back to ... Citeşte mai departe »

Pink, o apariție spectaculoasă la premiile Grammy 2014 – VIDEO

A făcut din coregrafiile sale expresive și acrobațiile uimitoare o marcă personală, iar la ediția din acest an a premiilor Grammy, Pink a fost la fel de spectaculoasă ca în concertele sale. Duminică seara, la Staples Center din Los Angeles, artista a interpretat două dintre cele mai iubite piese ale sale. Suspendată în aer, a oferit un show acrobatic extraordinar ... Citeşte mai departe »

Ovidiu Lipan Ţăndărică, show în premieră la O dată-n viaţă

Şi pe 5 aprilie, Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul O dată-n viaţă, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii. De la cea mai recentă ediţie a emisiunii, cea din 29 martie, show-ul are un alt ritm, iar telespectatorii se pot bucura, de aici înainte, de o oră suplimentară ... Citeşte mai departe »

Le Crazy sărbătoreşte 62 de ani de istorie pe scena de la Bucureşti

Cel mai renumit spectacol de cabaret din lume, Le Crazy Horse Paris, cunoscut sub numele de Le Crazy, va sărbători în luna mai pe scena de la Bucureşti 62 de ani de istorie cu un spectacol impresionant –  Forever Crazy. Show-ul Forever Crazy va avea patru reprezentaţii, la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center, în perioada 23 – 26 mai, evenimentul ... Citeşte mai departe »

Membrii Distractis au început pregătirile pentru show-ul de la Sala Radio – VIDEO

Membrii Distractis lucrează intens pentru show-ul ce va avea loc primăvara aceasta la Sala Radio, oferind posibilitatea fanilor să vadă cum decurg pregătirile pentru prima lor reîntâlnire „în direct”! Astfel că imagini video surprinse pe durata repetiţiilor au fost difuzate în premieră în cursul zilei de ieri pe site-ul trupei, întregul clip fiind disponibil şi pe Youtube, pentru toţi cei ... Citeşte mai departe »

Telespectatorii Eurovision pot alege ce imagini să urmarească în timpul show-ului

După succesul transmisiunilor online ale show-urilor din cadrul Selecţiei naţionale Eurovision din 2012, TVR oferă anul acesta vizitatorilor site-ului oficial Eurovision România, în premieră,  posibilitatea de a alege ce imagini vor să urmărească în timpul show-ului. Pe lângă spectacolul televizat, pe eurovision.tvr.ro vor putea fi urmărite cinci camere care transmit live din culise, Camera Verde şi din Studioul 3 al ... Citeşte mai departe »

Tom Ford, eleganță și originalitate la London Fashion Week

Paiete, piele, dantelă, eleganță și stil – au fost elementele-cheie ale recentei prezentări de modă Tom Ford din cadrul London Fashion Week. În ultimii ani, Tom Ford a avut doar  prezențe sporadice la Londra, prin prezentări private, acesta fiind show-ul său de întoarcere în capitala britanică, după multă vreme. Justin Timberlake – care colaborează în prezent cu designerul – și ... Citeşte mai departe »