vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: Sia

Abonare RSS

Sia a decis: „Everyday Is Christmas”!

foto Albumul despre care scriam aici a fost lansat pe 17 noiembrie și conține zece piese de sărbătoare originale, absolut superbe, compuse în colaborare cu producătorul Greg Kurstin, într-un stil  de o sensibilitate artistică aparte, abordat de Sia înainte de a fi celebră în întreaga lume cu hituri power-pop precum „Cheap Thrills” sau „The Greatest”. Apasă Play și urcă-te într-un roller-coaster ... Citeşte mai departe »

Sia va lansa un album de Crăciun

„Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way…” Ei bine, uitați tot ce știați despre melodiile de Crăciun, pentru că Sia pregătește pentru iarna aceasta un album nou-nouț, cu melodii orginale, dedicate sărbătorilor de iarnă, și sigur o va face în stilul ei propriu, care sparge tipare. Încă nu se știe câte piese va conține albumul, ci doar că sunt ... Citeşte mai departe »

Sia, live în Atlanta: cum s-a simțit „nostalgia pentru prezent” la Philips Arena

foto Am primit multe cadouri inedite, de ziua mea, de-a lungul anilor, dar bărbatul meu a devenit maestrul creativității la acest capitol, de două începuturi de noiembrie încoace. Pe lângă lucruri care vin împachetate în pungi festive, mereu îmi pregătește și câte o experiență memorabilă, pe care s-o leg cu o fundă mare și s-o așez undeva, într-o încăpere a ... Citeşte mai departe »

S-a lansat „SIA – THIS IS ACTING”, varianta DELUXE, cu patru piese noi

foto În plină desfăşurare a turneului americano-canadian „Nostalgic for the Present”, Sia şi echipa ei şi-au făcut timp să lanseze, pe 21 octombrie, o variantă cu îmbunătăţiri şi adăugiri a albumului deja revelaţie „This Is Acting”, care oricum a întrecut până acum cele mai optimiste aşteptări în privinţa popularităţii şi vânzărilor. „Prospăturile” de pe versiunea Deluxe sunt trei piese nou-nouţe: ... Citeşte mai departe »

Top 5 melodii minunate compuse de Sia

foto Întrebată de omul de radio Carson Daly ce crede despre cei care aleg să-şi rupă gâtlejurile încercând să cânte „Chandelier” la audiţiile pe nevăzute de la The Voice, Sia a replicat cu o dulce nonşalanță: „A, păi nici eu nu pot s-o cânt! Mulţi dintre concurenţii de la The Voice sunt mai buni decât mine. Piesa asta e imposibil ... Citeşte mai departe »

Sia la Bucureşti: pitch perfect şi dezamăgirea fanului nemângâiat pe creştet

foto Bună seara, Romania, bună seara, Bucarest. Che fakeți? Manutzele sus! But what a beautiful bow ai, darling. Exact ca a mea! Da, tu de acolo, aia din rândul 200, de la Normal Circle, unde pentru 150 de roni mă vezi doar pe ecrane, ca pe YouTube. Te-ai emoţionat – ia, uite că beau şi puţină apă, să-mi arăt latura ... Citeşte mai departe »

Trei piese perfecte pentru antrenament – VIDEO

foto Nu știu cum pot unii oameni să facă mișcare fără muzică, eu nu concep să mă ridic de pe canapea și să mă apuc de exerciții fără să am Mp3-ul pregătit cu piese bune. Mai lente (pentru Pilates) sau mai antrenante (pentru cardio dance aerobic), mai noi sau mai vechi (fac sport și pe muzică din anii ’60), am ... Citeşte mai departe »

Cum le imită Celine Dion pe Cher, Rihanna și Sia – VIDEO

foto Dacă vreodată s-ar decide să renunțe la cariera ei, Celine Dion ar putea avea mare succes în show-uri de comedie în care imită alți artiști. Invitată la „The Tonight Show”, de la NBC, acum două seri, cântăreața a intrat în jocul lui Jimmy Fallon și a reinterpretat, alături de acesta, cântece faimoase în stilul unor muzicieni consacrați. Cher, Michael ... Citeşte mai departe »

SIA – Vocea fără chip

foto Prima dată am ascultat SIA prin 2009, mai precis, piesa „I’m In Here“, într-un context cred că deja familiar multora când vine vorba de persoana mea: mă uitam la un serial. „Gossip Girl”, era o scenă romantică, iar eu am plâns atunci şi din pricina dialogului cu o anumită încărcătură emoțională, şi din pricina muzicii… Am căutat apoi melodia ... Citeşte mai departe »

„Chandelier” live, cu Sia și James Corden – VIDEO

James Corden are din ce în ce mai mult succes cu rubrica „Late Show Carpool Karaoke”, din cadrul emisiunii sale „Late, Late Show”, de la postul american CBS. Pe lângă talentul lui de entertainer, ce atrage atenția publicului sunt invitații celebri alături de care Corden se plimbă în mașină, în timp ce stau de vorbă și fac karaoke. După două ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus