marți , 21 martie 2023

Arhivă etichete: Simona Catrina

Abonare RSS

Cum îmi amintesc de Simona Catrina

Simona Catrina, scriitoare și jurnalistă a revistei Tango/Marea Dragoste, a murit, în noaptea de 22 spre 23 martie, la vârsta de 49 de ani, din cauza unui stop cardiac. Catrina suferea de cancer mamar, diabet și ciroză. Decesul jurnalistei a fost anunțat de soțul ei, Doru Roman. Mă iertați, trebuia să scriu rândurile de mai sus exact așa, ca la ... Citeşte mai departe »

Simona, suntem alături de tine!

fotografie de Paul Buciuta Jurnalista și scriitoarea Simona Catrina, pe care o cunoașteți mai ales din paginile revistei Tango/Marea Dragoste, are nevoie de noi mai mult ca oricând! Nu ne cere să-i citim articolele savuroase, scrise cu talent unic și umor fantastic, căci le-am parcurs deja și vom continua să le rămânem cititori fideli. Nu ne cere nici să-i cumpărăm ... Citeşte mai departe »

Simona Catrina: „Am ajuns să fiu model de judecată pentru multe femei, fără să sper așa ceva“

Prima dată când m-am întâlnit face to face cu Simona Catrina, pe care o consider cel mai bun condei al presei de lifestyle de la noi, a fost la un eveniment la care ea trebuia să vorbească pe scenă, iar eu, printr-un concurs minunat de împrejurări, am ajuns să-i țin geanta. N-am fost niciodată mai fericită să car o geantă, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus