duminică , 19 septembrie 2021

Arhivă etichete: soare

Abonare RSS

Sfârșit de noiembrie în sud

Plouă des, și când începe, de regulă nu-ncetează decât după o zi și o noapte sau chiar două. Dar, când nu plouă, așa arată Georgia la sfârșit de noiembrie. Văd oameni în tricouri pe stradă. Eu sunt mai friguroasă, dar totuși, nu-mi trebuie mai mult de un cardigan când ies afară, iar după-amiaza, când e soarele sus pe cer, poți ... Citeşte mai departe »

Partea proastă și partea bună

Partea proastă, când locuiești într-o zonă rezidențială din Atlanta, este că, dacă n-ai mașină sau nu știi să conduci, ești blocat aici. V-am mai povestit despre asta. Partea bună? Ai inclus în prețul chiriei accesul la sală și la piscină. Partea și mai bună? Dacă mergi după-amiaza, pe la 5, când soarele și apa sunt perfecte, piscina e toată doar ... Citeşte mai departe »

Studiu: oamenii sunt mai drăguți unii cu ceilalți în zilele însorite

Cercetători au ajuns la concluzia că oamenii sunt mult mai dispuși să fie amabili cu ceilalți în zilele însorite. Pe vreme întunecată, aproape jumătate dintre ei au trecut nepăsători pe lângă o persoană străină care avea nevoie de ajutor. O echipă de academicieni francezi au studiat reacțiile câtorva sute de pietoni, puși în fața situației de a ajuta sau nu ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus