vineri , 22 octombrie 2021

Arhivă etichete: sotie

Abonare RSS

Marius Constantinescu a sărbătorit trei ani de căsnicie în oraşul iubirii

Moderatorul emisiunii „România frumoasă” (TVR 2), Marius Constantinescu, a lăsat timp de o săptămână pupitrul emisiunii colegei lui de platou, Andra Gavril, pentru a petrece o săptămână de vacanţă la Paris, alături de soţia sa. Nu este prima oară când jurnalistul TVR alege ca destinaţie „oraşul iubirii”, aceasta fiind a şaptea vacanţă pe care Marius o petrece în atmosfera fascinantă ... Citeşte mai departe »

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu: „Las spectatorilor români toate filmele mele”

Dana Nicolaescu, văduva regretatului Sergiu Nicolaescu, a făcut public, astăzi, testamentul spiritual al cineastului, în care acesta menționa că întreg palmaresul său de filme rămne moștenire publicului român. „Las spectatorilor români toate filmele mele în care timp de 50 de ani am trecut tot ceea ce a fost mai bun în mine, pentru a vă bucura pe voi şi pe ... Citeşte mai departe »

Denzel Washington și soția sa împlinesc, astăzi, 30 de ani de căsnicie

Mariajele de la Hollywood sunt renumite pentru faptul că se oficiază cu fast și că sunt efemere precum florile de la ceremonia în cadrul căreia cei doi protagoniști spun „da”. Nu este și cazul lui Denzel Washington și al soției sale, Pauletta, care astăzi, împlinesc 30 de ani de căsnicie. Trei decenii în care au reușit să rămână unul lângă ... Citeşte mai departe »

Valentin Uritescu: „Iubirea adevărată începe acolo unde se termină patima”

Un interviu cu domnul Uritescu este, categoric, o mană cerească pentru orice jurnalist care continuă să creadă că adevărul este cea mai prețioasă dintre valorile pe care i le poate împărtăși publicului. Pentru că artistul nu cunoaște alt mod de a ți se adresa, decât prin adevăr. Cu aceeași onestitate își scrie și memoriile – după prima carte, „Așa sunt ... Citeşte mai departe »

Vladimir Putin și soția sa divorțează: „A fost o decizie comună”

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi soţia sa, Liudmila, au anunţat că vor divorţa, conform unui interviu difuzat joi seara Televiziunii publice ruse. „A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat”, a declarat Liudmila într-un interviu acordat postului public Rossia-24. „Vladimir Vladimirovici este acaparat în totalitate de activitatea sa profesională, fiicele noastre au crescut, au vieţile lor. Fiecare dintre noi ... Citeşte mai departe »

Vince Vaughn și soția sa așteaptă cel de-al doilea copil

Vince Vaughn și soția sa, Kyla Weber, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, a anunțat actorul în emisiunea TV realizată de Ellen DeGeneres. Vince Vaughn, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit că este foarte emoționat de faptul că va deveni tată pentru a doua oară, căci acest lucru i-a schimbat percepția asupra scopurilor sale în ... Citeşte mai departe »

Christian Sabbagh: „Eu nu sunt făcut pentru afaceri. Sunt genul care vinde suta cu saptezeci şi cinci”

Este de multă vreme figura familiară a Știrilor principale de la Kanal D. Însă, înainte de asta, a fost jurnalist pasionat de anchete și dezvăluiri. Tocmai de aceea l-am provocat pe Christian Sabbagh la o discuție despre presa de investigații, la care spune că a renunțat de dragul familiei sale. Prezentatorul TV ne-a vorbit și despre țara sa natală, Liban, ... Citeşte mai departe »

Ivan Patzaichin și soția sa, oaspeți-surpriză la sesiunea de autografe a lui Nuami Dinescu

Volumul de proză scurtă scris de Nuami Dinescu, “Eu nu sunt Tanţa”, a fost declarat “Cartea lunii” de către Librăria Mihai Eminescu din Bucureşti, motiv pentru care cititorii şi admiratorii actriţei au fost invitaţi sâmbătă, 16 martie, la o sesiune de autografe organizată de librărie şi de editura Cartea de Suflet. Şi au venit, cu mic, cu mare, după cum ... Citeşte mai departe »

Danny DeVito și soția lui și-au anulat divorțul

Danny DeVito și soția sa, Rhea Perlman, au pus în cui actele de divorț pe care anunțaseră că le înaintează în instanță în octombrie 2012. Actorul, în vârstă de 68 de ani și partenera sa de viață, de asemenea actriță, în vârstă de 64 de ani, și-au anunțat despărțirea în toamna anului trecut, după 30 de ani de mariaj. De ... Citeşte mai departe »

Apariție rară: Jeremy Irons, alături de soția lui

Au doi copii și sunt căsătoriți de 34 de ani, dar actorul Jeremy Irons și soția sa, Sinead Cusack, se afișează extrem de rar în public împreună. Marți, cei doi au renunțat la discreție și și-au făcut apariția la un eveniment care a avut loc la Londra. Despre Jeremy Irons și Sinead Cusack se spune că au un „mariaj deschis”, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus