duminică , 17 octombrie 2021

Arhivă etichete: South Carolina

Abonare RSS

Memo din Charleston

Fotografiat recent, pe King Street din Charleston, South Carolina. M-am gândit că i-ar prinde bine oricui să-l vadă. Citeşte mai departe »

Dacă ajungeți în Sullivan’s Island: Poe’s Tavern

Taverna dedicată lui Edgar Poe e un loc unde trebuie să vă opriți, dacă ajungeți în Sullivan’s Island. Decorațiunile neobișnuite al restaurantului, serviciile ireproșabile și, mai ales, mâncarea grozavă au făcut din Poe’s Tavern un favorit al localnicilor și turiștilor din lumea întreagă. Și al meu! În South Carolina, la vreun sfert de oră cu mașina de Charleston, se află ... Citeşte mai departe »

Oceanul Atlantic, în Sullivan’s Island: câteva fotografii

Așa arată Oceanul Atlantic, într-o după-amiază târzie de iulie, la malul său din orășelul Sullivan’s Island, South Carolina. AICI puteți găsi și o înregistrare video realizată în același loc. fotografii: www.larevista.ro Citeşte mai departe »

O zi în Charleston, South Carolina, la malul Oceanului Atlantic

Despre cum a fost ziua mea petrecută în Charleston, South Carolina, și în împrejurimile lui minunate de la malul Oceanului Atlantic. De când am fost la Paris, în 2004, și timp de o săptămână nu am făcut altceva decât să bifez de pe listă obiectiv după obiectiv turistic vizitat, mi-am promis că n-am să mai fiu vreodată genul acela de ... Citeşte mai departe »

În drum spre South Carolina

În Atlanta începuse să ningă când am plecat – o ninsoare destul de nesuferită, care a vrut parcă să-mi dea peste nas după ce am luat în râs iernile din sud. Apoi a plouat tot drumul până în South Carolina, prelung și cu nerv, așa cum mai ploua numai în Bavaria, vara trecută, când nu visam decât să fiu într-un ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus