miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhivă etichete: spital

Abonare RSS

Copiii bolnavi de la „Marie Curie” au primit donații în valoare de 25.000 de lei

foto Zeci de copii bolnavi, internați la spitalul „Marie Curie” din București, se vor bucura de acum de sute de materiale donate pentru îngrijirea lor, precum și de cei 25.000 de lei strânși în urma campaniei „Împreună dăruim aripi de bucurie”, desfășurată în Capitală în perioada 16 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016. Campania, demarată de conducerea unui mall din ... Citeşte mai departe »

Nucleoplastia, noua procedură minim-invazivă pentru tratamentul herniei de disc

Aproape 90% din populaţie se confruntă cel puţin o dată cu un episod de durere de spate, astfel că incidenţa acestei patologii a devenit o problemă recurentă şi de o reală importanţă pentru societatea modernă. Încadrându-se în categoria afecţiunilor degenerative ale coloanei vertebrale, hernia de disc se manifestă mai exact la nivelul discurilor aflate între vertebrele coloanei şi constituie una ... Citeşte mai departe »

Alexandra Stan, în spital după ce a fost bătută de propriul impresar

Alexandra Stan a ajuns la spital într-o stare fizică de slăbiciune, plină de vânătăi și echimoze, după ce a fost bătută de mangerul ei, Marcel Prodan, susține tatăl cântăreței. Incidentul s-a petrecut pe marginea unui drum național din Constanța, iar un echipaj de Poliție a intervenit pentru a o ajuta pe Alexandra. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, sâmbătă, în jurul ... Citeşte mai departe »

Nelson Mandela, din nou la spital. Suferă de o infecție pulmonară

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani,  a fost internat din nou, sâmbătă, din cauza unei infecții pulmonare. El se află într-o stare „îngrijorătoare, dar stabilă”, a anunţat preşedinţia. „Madiba”, cum îl numesc cu afecţiune sud-africanii, va împlini vârsta de 95 de ani în iulie. Spitalizat în primăvară, el a apărut slăbit în ultimele imagini, la ... Citeşte mai departe »

Marioara Murărescu, internată în stare gravă

Realizatoarea TV Marioara Murărescu este internată, în stare gravă, într-un spital din Cluj-Napoca. Fosta realizatoare a emisiunii „Tezaur folcloric” de la TVR, Marioara Murărescu, în vârstă de 65 de ani, este internată la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. La cererea familiei, medicii nu oferă detalii despre diagnosticul ... Citeşte mai departe »

Paris Jackson, transportată la spital, după ce a încercat să se sinucidă

Paris Jackson a fost transportată de urgenţă la spital după o posibilă tentativă de sinucidere, relatează site-ul TMZ. Serviciile de ambulanţă din Los Angeles au fost solicitate de urgenţă, miercuri dimineaţă, la reşedinţa familiei Jackson din Calabasas. Conform unor surse medicale, fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 15 ani, și-a secționat venele de la mâna dreaptă și a înghițit ... Citeşte mai departe »

Actorul Petre Moraru, transportat de urgență la spital

Actorul Petre Moraru a fost transportat de urgenţă la spital, sâmbătă seară, după ce i s-a făcut rău în sala Teatrului Mic din Capitală, unde asista la spectacolul „Visul unei nopţi de vară”. Artistul, în vârstă de 70 de ani, se afla în cabina sa în momentul în care i s-a făcut rău. La scurt timp, o ambulanță s-a deplasat ... Citeşte mai departe »

Slujbă transmisă la televiziunea publică din Venezuela, pentru sănătatea președintelui Hugo Chavez

Vicepreședintele desemnat al Venezuelei Nicolas Maduro, zeci de miniștri, precum și una dintre fiicele lui Hugo Chavez, Maria Gabriela, au asistat împreună, vineri, la o slujbă pentru sănătatea președintelui. Slujba a avut loc cu ocazia inaugurării unei „capele a speranţei”, instalate în apropierea intrării în spitalul militar din Caracas unde Chavez este internat. „La intrarea în acest spital emblematic, inaugurăm ... Citeşte mai departe »