marți , 28 noiembrie 2023

Arhivă etichete: spitalul Elias

Abonare RSS

Radu Beligan a murit, la vârsta de 97 de ani

foto Actorul Radu Beligan a murit miercuri, la Spitalul Elias din București, la vârsta de 97 de ani, au declarat reprezentanții unității sanitare. Beligan fusese internat la Elias vineri, din cauza unor probleme de sănătate cauzate de vârsta sa înaintată. Celebrul actor a decedat în jurul orei 13.00. „Pacientul se afla într-o stare de degradare biologică în contextul vârstei avansate. ... Citeşte mai departe »

Gabriel Cotabiță a fost externat din spital

foto Gabriel Cotabiță a fost externat, joi, din Spitalul Elias din București, starea lui fiind acum ameliorată. Cântărețul va continua tratamentul de recuperare în ambulatoriu. „Starea la externare este ameliorată. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabiţă este purtător de defibrilator automat, pentru prevenirea recurenţei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat faţă de internare”, a spus ... Citeşte mai departe »

Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias

Realizatoarea TV Marioara Murărescu este internată la Spitalul Elias din Capitală, unde urmează în continuare un tratament pentru problema sa de sănătate, a declarat purtătorul de cuvânt al unității sanitare, doctorul Valentin Calu. La dorința expresă a Marioarei Murărescu, medicii nu pot oferi informații legate de starea de sănătate a pacientei, a precizat Valentin Calu, citat de mediafax.ro. Realizatoarea emisiunii ... Citeşte mai departe »